Dag van de sportclub

Hoe kunnen we de dag van de sportclub beter starten, dan met ochtendgymnastiek?

Grote avonturen beginnen klein...1KC

Met onze jas en boekentas gingen we voor de allereerste keer naar de kleuterklas.
Na enkele traantjes, die al snel verdwenen in een lach, begonnen we voorzichtig aan een ontdekkingstocht door de ballonnenklas.
Zo leerden we elkaar kennen en ook Jules, ons klasvriendje.
We hebben de voorbije week al veel plezier gemaakt samen.
Hierbij enkele sfeerbeelden..
#groteavonturenbeginnenklein

1KB De laatste weken in de rupsenklas

De laatste 2 weken in de rupsenklas. Wat is het gevlogen en wat vonden wij het fijn om jullie juffen te zijn. We vierden de jarigen van de vakantie, we genoten van het mooie weer, we hadden veel waterpret en genoten van een verfrissend ijsje. En nu 2 maanden genieten van de vakantie 😊 Tot volgend schooljaar!
Doei X en dank u

Fluodag en waterpret in de kleuterschool

Hierbij nog wat fotoreportages van de fluodag in de kleuterschool en van de waterpret in de laatste dagen van het schooljaar.

Voor de fluodag, klik hier

voor de waterpret

Integratie 3de KK en 1ste lj

Voor de laatste keer dit schooljaar gingen de kinderen van de 3de kleuterklas een kijkje nemen in het eerste leerjaar. Hoe dat eraan toe ging deze keer, zie je op de foto's in bijlage.

Voor de sfeerbeelden, klik hier