Vlierbeekkermis Oudercomité 2019

Dat ons schoolfeest zonder hulp van heel wat helpende handen niet zo'n succes kan zijn, dat weten we al langer. Ons oudercomité zijn we dan ook zeer dankbaar! Daarom toch even een blik achter de schermen van het vele werk dat er verricht werd. 

Vlierbeekkermis vanuit het standpunt van het oudercomité dus.

Kijk maar.

Cowboys en indianen in de instapklas

UCH! Alle indianen van de instapklas leerden hoe je rond een kampvuur moet dansen, rijden op paarden rond de tipi en de bekende indianenkreet. Met ons zelfgemaakte indianenkleed hadden we veel plezier.

Enkele sfeerbeelden vind je hier!

Vlierbeekkermis 2019

We hadden toch wel weer veel geluk! In de aanloop naar vlierbeekkermis waren wij al duchtig regenplannen aan het maken. Maar kijk, het heeft geen druppel geregend en de zon straalde! De school liep weer gezellig vol met ouders, kinderen, oma's en opa's, vrienden en sympatisanten. Er werd gegeten en gedronken en veel gespeeld. De kinderen konden zich uitleven op springkastelen, stormbaan, klimpaal, racefietsen, eendjes vissen, enz....  Het was weer een succes en dit allemaal dankzij heel veel helpende handen van leerkrachten en ouders!! 

De sfeerbeelden spreken voor zichzelf

Superheldensportdag in de kleuterschool

Meester Daan of beter gezegd superman Daan had voor alle kleuters een keitoffe sportdag voorbereid. Alle juffen en enkele helpende handen mochten zich verkleden als echte superhelden. We deden met de kinderen verschillende opdrachten zoals knikkers vissen met onze tenen, hockey, katapult schieten en nog zo veel meer. Moe en voldaan van zo een actieve voormiddag deden we nog een superman dansje.

2KA op stap met kabouters

Op stap met kabouter Kris gingen we aan de hand van verschillende opdrachten in het park van het provinciaal domein, op zoek naar de SCHAT.  En ja, we hebben ze gevonden!! 

Kijk maar!