Sinterklaas in de Abdij

Hij komt! Hij komt! En hij is alweer vertrokken!

Naar jaarlijkse gewoonte bracht Sinterklaas onze school een bezoek. Woensdag was hij al in de Liemingen en vrijdag was de Abdij aan de beurt. De druilerige regen zorgde ervoor dat we hem onder het afdak van de oude speelplaats moesten ontvangen in plaats van op straat maar dat was geen probleem voor de Pieten en de Sint.

De hele dag bezochten ze alle klassen en de kinderen hebben hun beste beentje voorgezet. Er waren liedjes, versjes en zelfs een zoektocht naar pakjes. De kinderen waren superflink en er was ook snoep. De Sint heeft er alweer van genoten, en de kinderen ook.

Tot volgend jaar Sinterklaas!

Klik hier om te zien hoe leuk het was!

 

 

November in de rupsenklas 1KB

Het was weer een drukke  maand vol met leuke dingen.
Zoals:
* Het blotevoetenpad in onze klas.
*De groendag met lekkere havermoutpannenkoeken en gebakken appeltjes.
*Het grootouderfeest
*De rode neuzen dag
* Post voor de sint.
Kijk je mee?
 

6C, 2C en KC1 : dag van het kind

Dag van het kind: gezelschapsspelletjes met 2C en de instapklas
 
De kinderen hebben recht op spel en ontspanning en het wil dan juist lukken dat we in ons jaarthema deze maand werken rond "Gezellig". Dus wat is er beter dan samen gezelschapsspelletjes spelen?
Kijk je mee?

Grootoudersfeest 1KA 1KB 1KC

Dinsdagochtend was het gezellig druk om 9u00 aan onze schoolpoort. Waarom? Heel veel oma's, opa's, mammie's, pappie's, bompa's en boma's,...stonden vol ongeduld te wachten om de school van hun kleinkind uit de eerste kleuterklas te ontdekken. De kleuters brachten vol trots hun aangeleerd optreden. Nadien kon iedereen iets lekkers gaan smullen.
Genieten jullie mee?

Spelletjes met peter-meterklas 3KA en 3A

De kleuters van 3KA gingen op bezoek bij de leerlingen van 3A met een zak boordevol spelletjes. We maakten het gezellig in kleine groepjes en speelden er op los.
Iedereen vond het geweldig. Kijk je mee?