Vlierbeekkermis 2019

We hadden toch wel weer veel geluk! In de aanloop naar vlierbeekkermis waren wij al duchtig regenplannen aan het maken. Maar kijk, het heeft geen druppel geregend en de zon straalde! De school liep weer gezellig vol met ouders, kinderen, oma's en opa's, vrienden en sympatisanten. Er werd gegeten en gedronken en veel gespeeld. De kinderen konden zich uitleven op springkastelen, stormbaan, klimpaal, racefietsen, eendjes vissen, enz....  Het was weer een succes en dit allemaal dankzij heel veel helpende handen van leerkrachten en ouders!! 

De sfeerbeelden spreken voor zichzelf

2KA op stap met kabouters

Op stap met kabouter Kris gingen we aan de hand van verschillende opdrachten in het park van het provinciaal domein, op zoek naar de SCHAT.  En ja, we hebben ze gevonden!! 

Kijk maar!

1KC en de kleutertuin

Voor de aller eerste keer mochten we spelen in de kleutertuin.
We ontdekten hoeveel dolle pret we er konden maken.
Dit was zeker voor herhaling vatbaar, kijk maar mee.

Dino's in de keverklas 2KA

Wat doet dat ei in de klas? Van wie is het? 
Inderdaad van een dino!!
We hebben botjes gevonden, we hebben de maag van de planteneter eens grondig bekeken, fossielen gemaakt, een vulkaan laten uitbarsten en nog een heleboel meer.

Thema boerderij in 1KC

De ballonnetjes leerden over de boerderij. We speelden met de dieren in de boerderij, (spaar)varkens en hadden een echte maisbak in de klas.
We mochten ook onze handen eens vuil maken net zoals de varkens dat doen in de modder.
Wanneer het mooi weer was gingen we samen op pad naar de boerderij naast de school. Net toen we voorbij liepen kwam de boerin ons vertellen dat ze de stal aan het poetsen was. We zagen de boer rijden met de reuze tractor naar het veld om die om te ploegen. De paarden stonden nog buiten in de wei en die zijn we ook een bezoekje gaan brengen.
Van al deze leuke dingen hebben we enkele sfeerbeelden voor jullie gemaakt. Kijk maar mee.