Paaslunch 1KA-1KB-1KC

Na het succes van ons vriendjesontbijt rond Valentijn en ook de overschotjes van eten beslisten we om nog eens een paaslunch te doen.
Deze keer deden ook de ballonnetjes mee. Er waren superveel mama's, papa's, oma's en opa's die ons kwamen helpen. Ze sneden lekkere fruitjes voor de fruitsalade, ze bakten eitjes, ze smeerden boterhammen en zorgden dat we allemaal iets lekkers hadden om te drinken. En nadien hielpen ze ook om alles af te wassen. Nogmaals een dikke dankjewel om ons te komen helpen! Kijk je mee?

Baby's op bezoek in de rupsenklas 1KB

Door de grote babyboom in onze klas konden we niet anders dan het uitgebreid te hebben over de baby's. We knutselden een poppenwagen, we gingen op stap met de buggy's en onze baby's, we maakten fruitpap, ... Ook kregen we al baby's met mama en soms ook papa op bezoek. Zo leuk! We zagen hoe we een baby een nieuwe pamper moesten aandoen. Er kwam ook een vroedvrouw op bezoek om ons vanalles te vertellen over de baby in de buik en ze leerde ons hoe we een baby een badje moesten geven. Kortom het was een superleuk thema.

Kijk je mee?

integratie 3KK naar het 1ste leerjaar

Voor de derde keer dit schooljaar gingen we op bezoek in het eerste leerjaar. We kwamen terecht in de derde klas, de enige klas waar we nog niet geweest waren. Zoals je op de foto’s kan zien, speelden we erop los!

Baby Noah in 2KA

Baby Noah is op bezoek geweest. 
Een zalig badje met vele helpertjes rondom hem.
Na het wasje en het plasje zijn we met onze eigen baby’s in de buggy een leuke wandeling gaan maken tot bij de paarden. 

kunstenaars in 2KA

Kunstige Kevers’ zo mag je ze echt noemen.
Juf Céline, juf Evelyne en Juf Kim hebben twee weken gewerkt rond KUNST. 
Van Mondriaan tot Kaminsky. 
Van mozaïek tot marmeren met ecoline.
Allemaal prachtige kunstwerkjes!
We zijn op ontdekkingstocht gegaan in Museum M en als afsluiter werd er een toonmoment gehouden voor alle mama’s en papa’s.