'Hé, hé, kaboutertjes' 1KA

Tijdens de herfstvakantie hadden er heel wat kleine mannetjes hun intrek genomen in onze klas. Onze klas leek wel een heus kabouterdorp. We leerden een kabouterdans, gingen op kabouterwandeling en maakten veel plezier.
Kijk je mee?

Herfst in de kikkerklas 1KA

Tijdens de herfst kregen we heel wat bezoek in onze klas. Plots woonden er drie beren en een heel ondeugend meisje, Goudlokje in onze klas. Aan de hand van rollenspel speelden we het hele verhaal opnieuw. Om af te sluiten maakten we heerlijke 'berenpap'. 
Goudlokje en haar drie beren werden terug naar hun huisje in het bos gestuurd want heksje Mimi wou ook graag komen logeren. Zij werd 3 jaar en gaf een groot heksenfeest! Kijken jullie even mee?

November in 1KC

Na een welverdiende herfstvakantie mochten we nieuwe vriendjes verwelkomen. We verkenden samen de klas en al spelend leerden we elkaar kennen. Ook Olivia mocht thuis iemand welkom heten, ze werd grote zus van Ella. Proficiat! 
Enkele sfeerbeelden van de maand november kan je hier bekijken..

Kerstverhaal

Vandaag brachten de juffen van de kleuterschool en het eerste leerjaar het kerstverhaal voor al hun kinderen. 

Het was een mooie voorstelling en de kinderen hebben ervan genoten. 

Kijk maar mee.

Herfst/Spinnen en pompoenen in 1KC

De blaadjes veranderen van kleur en vallen van de bomen,de herfst staat voor de deur.. Ook Halloween met griezelspinnen en de oranje pompoenen kwamen aan bod.. Enkele foto's hiervan vind je hier..