Baby Noah in 2KA

Baby Noah is op bezoek geweest. 
Een zalig badje met vele helpertjes rondom hem.
Na het wasje en het plasje zijn we met onze eigen baby’s in de buggy een leuke wandeling gaan maken tot bij de paarden. 

integratie 3KK naar het 1ste leerjaar

Voor de derde keer dit schooljaar gingen we op bezoek in het eerste leerjaar. We kwamen terecht in de derde klas, de enige klas waar we nog niet geweest waren. Zoals je op de foto’s kan zien, speelden we erop los!

vriendjesontbijt 1KA en 1KB

Wat een gezellige vrijdagmorgen was het toen we met z'n allen rond de ontbijttafel gingen zitten. Een superrijkelijk buffet stond op ons te wachten. Voor ieder wat wils. Sommige smulden erop los en namen rustig de tijd om ervan te genieten. Een dikke merci aan alle helpende handen, zonder jullie was dit niet mogelijk! £
Nog een hele kom fruitsla en alle fruitjes van de kids hadden we over. Dus sneden we alle fruitjes van hen tot fruitsla. In de namiddag onder een stralende zon genoten we van een heerlijk kommetje fruitsla. 
Kijk je mee?

kunstenaars in 2KA

Kunstige Kevers’ zo mag je ze echt noemen.
Juf Céline, juf Evelyne en Juf Kim hebben twee weken gewerkt rond KUNST. 
Van Mondriaan tot Kaminsky. 
Van mozaïek tot marmeren met ecoline.
Allemaal prachtige kunstwerkjes!
We zijn op ontdekkingstocht gegaan in Museum M en als afsluiter werd er een toonmoment gehouden voor alle mama’s en papa’s. 
 

Kriebelbeestjes in 1KC

De instapklas leerden 2 weken lang over kriebelbeestjes. Juf Tine bracht hommels mee naar school en na enkele dagen mochten we ze in de tuin vrij laten. In de klassen waren ook kriebelbeestjes aanwezig om mee te spelen en een reuze groot spinnenweb. We zijn buiten op zoek gegaan naar kriebelbeestjes en vonden mieren, vuurkevers, vliegjes en een slakkenhuisje.Op een lekker warme namiddag hebben we buiten mogen krijten en fietsen. De kriebelbeestboogie kennen we nu ook allemaal. Hiervan hebben we ook een filmpje gemaakt.

Kijk maar met ons mee.
Dans maar met ons mee.