vriendjesontbijt 1KA en 1KB

Wat een gezellige vrijdagmorgen was het toen we met z'n allen rond de ontbijttafel gingen zitten. Een superrijkelijk buffet stond op ons te wachten. Voor ieder wat wils. Sommige smulden erop los en namen rustig de tijd om ervan te genieten. Een dikke merci aan alle helpende handen, zonder jullie was dit niet mogelijk! £
Nog een hele kom fruitsla en alle fruitjes van de kids hadden we over. Dus sneden we alle fruitjes van hen tot fruitsla. In de namiddag onder een stralende zon genoten we van een heerlijk kommetje fruitsla. 
Kijk je mee?

Kriebelbeestjes in 1KC

De instapklas leerden 2 weken lang over kriebelbeestjes. Juf Tine bracht hommels mee naar school en na enkele dagen mochten we ze in de tuin vrij laten. In de klassen waren ook kriebelbeestjes aanwezig om mee te spelen en een reuze groot spinnenweb. We zijn buiten op zoek gegaan naar kriebelbeestjes en vonden mieren, vuurkevers, vliegjes en een slakkenhuisje.Op een lekker warme namiddag hebben we buiten mogen krijten en fietsen. De kriebelbeestboogie kennen we nu ook allemaal. Hiervan hebben we ook een filmpje gemaakt.

Kijk maar met ons mee.
Dans maar met ons mee.

Circus in de rupsenklas 1KB

Twee circustenten vulden onze klas, in de gang konden we kunstjes doen met doekjes, ballen en hoepels, we konden ons verkleden in de gekste dingen, we schilderden er op los want dat vinden we reuze. Ook vierden we de verjaardag van Yassine, zo fier dat hij was.En natuurlijk ons carnavalsfeestje met stoet. Een prachtige dag die we starten met een klein showmoment op de tafel zodat iedereen de prachtige kostuums konden bekijken.
Kijk je mee?

Ziek zijn 1KB

Door de vele zieken in onze klas werd het eens tijd om elkaar grondig te onderzoeken. De mama van Roda kwam vertellen wat er met baby's gebeurt als ze naar de dokter bij Kind en gezin gaan. De mama van Andreas is dan weer verpleegster en kwam ons vertellen wat er gebeurt als er een kindje heel erg ziek is zodat ze een infuusje moeten krijgen voor de medicamentjes toe te dienen. We knutselden een ziekenwagen, we onderzochten elkaar en ook de juffen. Kortom dolle pret!

Kijk je mee?

Klasoverschrijdend spelen in de klassen 1KA-1KB-1KC

Tijdens de week voor de krokusvakantie starten we de week eens wat anders. Zo mochten we in 3 klasjes gaan spelen. We konden op verkenning in de ballonnen-, rupsen- en kikkerklas. Zo konden we eens met ander speelgoed en nieuwe vriendjes spelen.
Kijk je mee?