Ziek zijn 1KB

Door de vele zieken in onze klas werd het eens tijd om elkaar grondig te onderzoeken. De mama van Roda kwam vertellen wat er met baby's gebeurt als ze naar de dokter bij Kind en gezin gaan. De mama van Andreas is dan weer verpleegster en kwam ons vertellen wat er gebeurt als er een kindje heel erg ziek is zodat ze een infuusje moeten krijgen voor de medicamentjes toe te dienen. We knutselden een ziekenwagen, we onderzochten elkaar en ook de juffen. Kortom dolle pret!

Kijk je mee?

Circus in de rupsenklas 1KB

Twee circustenten vulden onze klas, in de gang konden we kunstjes doen met doekjes, ballen en hoepels, we konden ons verkleden in de gekste dingen, we schilderden er op los want dat vinden we reuze. Ook vierden we de verjaardag van Yassine, zo fier dat hij was.En natuurlijk ons carnavalsfeestje met stoet. Een prachtige dag die we starten met een klein showmoment op de tafel zodat iedereen de prachtige kostuums konden bekijken.
Kijk je mee?

Circuskunstjes bij de jongste kleuters 1KC

Wat een muzikaal talent bij de ouders van de ballonnenklas. De papa van Zoë en bompa van Nore kwamen liedjes zingen met de gitaar. We mochten zelfs eens proberen of we ook gitaar konden spelen.Ook had de opa ene mondharmonica mee en als je daarop blies kwam er ook muziek uit, zo leuk! Dit was niet het enige er kwamen ook 2 goochelaars de opa en papa van Adam. Die toverden de bananen in stukjes zonder een mes te gebruiken. Gek hé.
Kijk je mee?

Klasoverschrijdend spelen in de klassen 1KA-1KB-1KC

Tijdens de week voor de krokusvakantie starten we de week eens wat anders. Zo mochten we in 3 klasjes gaan spelen. We konden op verkenning in de ballonnen-, rupsen- en kikkerklas. Zo konden we eens met ander speelgoed en nieuwe vriendjes spelen.
Kijk je mee?

Circusartiesten in de keverklas 2KA

Stagaire Céline heeft de klas helemaal omgetoverd in een ‘Circus’.
Shminken, verkleden, kunstjes beoefenen, popcorn maken en eten. Wat hadden ze veel plezier.
Kijk maar mee.