3KB en 4B spelen ganzenbord

Tijdens de dag van het kind speelden de kleuters van 3KB met hun meters of peters het ganzenbordspel. De leerlingen van 4B hadden hier hard aan gewerkt. Het was spannend en plezant!

Kijk maar mee!

November bij de rupsen 1KB

Weer een maand voorbijgevlogen, we maakten een warme zon voor al die lieve oma's en opa's !
Op de foto's kan je zien hoeveel pret we hebben in de turnzaal met meester Dries, klimmen en klauteren naar hartelust.
Af en toe komt er een studente in de klas (juf Astrid) en thuis ging een kleuter vertellen dat toen juf Krisje naar de juffenklas ging (bijscholing) er toch wel juf “Asterix” was :).
We hadden ook een fantastische “dag van het kind” dankzij de klas van meester Pieter. Zij knutselden een ganzenbord en wij mochten samen met onze meters en peters het spel uitproberen. Sommigen keken eerst de kat uit de boom , maar algauw werd het een gezellige drukte ! Dikke duim voor het 3de leerjaar van meester Pieter !!
Kijken jullie mee?

1 minuut stilte voor Parijs

Ook onze school hield vandaag 1 minuut stilte voor de slachtoffers in Parijs..kijk maar mee..

Superheldensmoothies in 2KB

Woensdag 18 november.  De superhelden van de 2de kleuterklas B doen extra krachten op door te drinken van hun zelfgemaakte superheldensmoothies.  Deze bevatten zoveel vitaminen en mineralen dat onze helden er beresterk en razendsnel van worden. Probeer ze nu nog maar eens tegen te houden...kijk maar mee.

3KK : spelletjesnamiddag

Vrijdag 30 oktober was het stralend weer. Daarom hielden we onze spelletjesnamiddag buiten. We speelden gezelschapsspelletjes in kleine groepjes. Kijk maar mee.
De volgende namiddag gaat door op vrijdag 18 december. Mama's, papa's, oma's en opa's zijn welkom.