1KB sfeerbeelden januari

In de rupsenklas zijn ze het nieuwe jaar  goed begonnen.
Elmer de kleurenolifant kwam langs en bracht heel wat kleur naar onze klas.
Daarna kwamen er drie beren met een ondeugend meisje (goudlokje).
Ook hadden we in januari  nog een fietsdag.
Kijk je mee?

1KC huizenbouwers

Later word ik huizenbouwer...
We speelden in verschillende soorten huizen. We bouwden met een werkhelm op. Leerden verschillende technieken kennen zoals lichtknoppen, schakelaars, stopcontacten,... op een veilig bord. Schilderden ons eigen huis en knutselden erop los.

Sneeuwpret bij de 3de kleuterklas

Woensdag 23 januari werd onze fietsdag een sleedag.

Het was een heel avontuur.

Kijk maar mee.

3kk op bezoek in het eerste leerjaar

Op donderdag 24 januari was het weer zover! Voor de tweede keer dit schooljaar kwamen de kapoenen van de derde kleuterklas op verkenningstocht in het eerste leerjaar! Deze keer bezochten ze een ander klasje… Ze hadden een reuze-leuke tijd!
Kijk je mee?

Onze schoolreis: de kikkers, de rupsen en de ballonnen

Met de bus op schoolreis is al een avontuur op zich. Het begon al toen onze kids de trap van de bus moesten beklimmen. De rupsen en kikkers zaten bovenaan dus voor hen een kleine bergbeklimming 😉 Eenmaal op de parking aangekomen stelden de juffen voor om nieuwe schoenen of leuke boekjes voor in de klas te kopen. Dat vonden de kids geen goed idee Dus zetten we onze toch maar verder op de parking richting speeltuin. Toen we daar waren gearriveerd hadden sommigen op een wip hun schoenen uit, maar eerst gingen we ons koekje eten en eens plassen. Daarna kon het ravotten beginnen. En dat deden we, ook de juffen 😊 In de namiddag mochten we nog smullen van een heerlijk ijsje. En toen we klaar zaten met jas en tas konden we nog even naar een filmpje kijken tot de bus er terug was. Toen kwamen we buiten en lag er een heus wit sneeuwtapijt waar we als eerste mochten instappen, wow wat was dat leuk. Toen we ons gesetteld hadden in de bus lagen er sommigen al heel snel in dromenland zzzz.. Kort gezegd het was een TOPdag!!

KIjk je mee?