3kk op bezoek in het eerste leerjaar

Op donderdag 24 januari was het weer zover! Voor de tweede keer dit schooljaar kwamen de kapoenen van de derde kleuterklas op verkenningstocht in het eerste leerjaar! Deze keer bezochten ze een ander klasje… Ze hadden een reuze-leuke tijd!
Kijk je mee?

Sneeuwpret bij de 3de kleuterklas

Woensdag 23 januari werd onze fietsdag een sleedag.

Het was een heel avontuur.

Kijk maar mee.

Photobooth leerlingenraad op lichtjestocht

Op de lichtjestocht zorgde de leerlingenraad voor een photobooth waar je met familie, vrienden op de foto kon gaan al dan niet gebruik maken van attributen.

Hier zie je een aantal sfeerbeelden van de avond.

 

Onze schoolreis: de kikkers, de rupsen en de ballonnen

Met de bus op schoolreis is al een avontuur op zich. Het begon al toen onze kids de trap van de bus moesten beklimmen. De rupsen en kikkers zaten bovenaan dus voor hen een kleine bergbeklimming 😉 Eenmaal op de parking aangekomen stelden de juffen voor om nieuwe schoenen of leuke boekjes voor in de klas te kopen. Dat vonden de kids geen goed idee Dus zetten we onze toch maar verder op de parking richting speeltuin. Toen we daar waren gearriveerd hadden sommigen op een wip hun schoenen uit, maar eerst gingen we ons koekje eten en eens plassen. Daarna kon het ravotten beginnen. En dat deden we, ook de juffen 😊 In de namiddag mochten we nog smullen van een heerlijk ijsje. En toen we klaar zaten met jas en tas konden we nog even naar een filmpje kijken tot de bus er terug was. Toen kwamen we buiten en lag er een heus wit sneeuwtapijt waar we als eerste mochten instappen, wow wat was dat leuk. Toen we ons gesetteld hadden in de bus lagen er sommigen al heel snel in dromenland zzzz.. Kort gezegd het was een TOPdag!!

KIjk je mee?

pietenparcours deel 2

Dag Sinterklaas,
 
Zou ik een pietje mogen zijn? 
Eentje met een pietenpakje, dat lijkt me reuzefijn. 
 
Ik ben niet bang voor paarden 
en durf best op het dak.
 
En ik ben sterk genoeg 
om te sjouwen met de zak.