2KB sfeerbeelden mei-juni

Samen het klimrek poetsen, impressies van het klasgebeuren, onze laatste fietstocht naar het provinciaal domein en een leuke wandeling naar het lindenbos.

Kijk mee, geniet mee.

Kleding zoekt kind !

Op het einde van het schooljaar liggen heel wat achtergelaten kleren op school! De verloren voorwerpen van de lagere school liggen reeds uit van dinsdag en dit nog tot morgen. 

Ook deze van de kleuterschool worden uitgestald.

Neem aub de tijd om even te gaan zien of er iets van uw kind tussen ligt.

Om de zoektocht iets te vergemakkelijken, zijn er via onderstaande link, foto's te zien van de verloren voorwerpen van de kleuterschool.

Hier vind je de foto's

Laureaat Sport beweegt je school 2.0

Proficiat aan onszelf!

Doe zo voort!

Voetbaltornooi 5de en 6de lj 2018

Het is weer zover. De laatste week van het schooljaar brengt elk jaar ons voetbaltornooi.

De kinderen van het vijfde leerjaar maakten het spannend. Er werd zeer goed gespeeld. Uiteindelijk was het 5B die de trofee omhoog kon steken.

De matchen van het zesde leerjaar waren van een hoogstaande kwaliteit. Er werd zeer goed verdedigd en aangevallen. Enkel 6C kon twee keer scoren en dat maakt dat zij het tornooi winnen dit jaar. 

En de directeur? Die zag dat het goed was!

Proficiat aan alle spelers!

Sfeerbeelden vind je hier

Papadag in 3KB

Vrijdag 15 juni hadden we een super speciale turnles. Samen met papa maakten we een cadeautje open en zochten we een schat onder het tijgertapijt.
We probeerden om uit de klapdeuren te ontsnappen, reden paard, vlogen door de lucht en zwommen in een woelige zee. Nadien deden we nog allerlei opdrachtjes die op ons zelfgemaakte spelletje stonden. Het was fijn.