September in de rupsenklas


Na 2 maanden in spanning wachten in welke klas we zitten, brak september eindelijk aan. Joepie wij zitten in de rupsenklas. We ontdekken de klas, hoekjes, speelgoed en wauw wij hebben een kasteel in onze klas. We hebben ook 2 juffen in onze klas. We leerden onze nieuwe vriendjes kennen en ook ons nieuw kenteken. We hebben al naar hartenlust gespeeld, zowel in de klas als buiten als het mooi weer is. We zijn al enkele keren gaan turnen met meester Dries, we plakten, schilderden al, knippen konden we doen in de knipbak. Kortom ons verveeld hebben we nog niet.
Kijken jullie mee?

Gezond en wel, super in je vel.

De maand september zit er al op en ons jaarthema leeft volop in de school. In de eerste schoolmaand hebben we de focus gelegd op vrienden maken, vrienden zijn. De peter-meterklassen hebben activiteiten samen gedaan en elke klas maakte een poster met de handen van de kinderen. En het zijn stuk voor stuk pareltjes geworden. Deze kan je  hier    nu ook bewonderen.

In de maand oktober  is de slogan : De wind waait fel, kleuren veranderen snel.

 

 

 

Eerste schooldagen in 2KA

Spannend moment voor velen van ons.
Maar we zijn  goed gestart in de keverklas.

September in de instapklas 1KC

De eerste maand van het schooljaar hebben we al heel wat gedaan. Van de volgende activiteiten vind je leuke foto’s terug:

* Spelen in onze klas

* Spelen in de kleutertuin

* Juf Greet kwam met ons met scheerschuim werken

* Fietsdag

Kijken jullie mee?

Peter-meteractiviteit: Kriebelbeestjes 3C-2KA

Vandaag gingen we met onze petermeterklas kriebeldiertjes zoeken. We vonden ze in alle kleine hoekjes en hebben ons goed geamuseerd!
Kijk je mee?