Nog enkele leuke foto's uit 3KB

We maakten muziek, timmerden, stempelden onze gymzak, poetsten onze tanden, werkten aan ons moederdagcadeau en hadden veel plezier.

 

Voor de sfeerbeelden, klik hier.

3KB naar train world

Vrijdag 1 juni spoorden we met de trein naar het station van Schaarbeek. Het treinenmuseum was vlakbij. We beleefden er een onvergetelijke dag tussen de mooie, oude en speciale  treinen van België.
 
 
 

Pyjamadag en pannenkoeken

De leerlingenraad had een idee....
Zo wouden ze graag een pyjamadag op school.

Eerst was het ochtendgym op de speelplaats en iedereen deed goed mee.
Verder gingen de leerlingen nog voorlezen bij hun meter/peter, deden sommige een kussengevecht, keken een film, speelden spelletjes,.....

Pyjamadag is top !!!
Wil je zien hoe we ervan genoten, klik op deze link.

Ooh ja, de juffen en meesters hebben ons nog getrakteerd op pannenkoeken...die hadden we gewonnen met de 1 tegen allen op vlierbeekkermis.

3KB naar het verkeerspark

Op dinsdag 12 juni fietsten we met onze eigen fiets naar het verkeerspark. We kregen er verkeersles van een echte politieagent. Nadien probeerden we om ons aan de regels te houden.

Kijk maar mee!

Indianen in 2KA

Onze bouwhoek en poppenkamer hebben we achterwege gelaten.  We hebben hiervan een indianendorp gemaakt met een tipi tent, totempaal, open vuur en ieder heeft zijn eigen indianennaam gekregen.  Nu nog op jacht gaan naar bizons.