Thema dozen en Pasen in de eendjesklas KW1

Geniet mee van onze activiteiten vóór de paasvakantie. We kunnen al goed roerei maken hoor!!!

Vlierbeekkermis 2019

We hadden toch wel weer veel geluk! In de aanloop naar vlierbeekkermis waren wij al duchtig regenplannen aan het maken. Maar kijk, het heeft geen druppel geregend en de zon straalde! De school liep weer gezellig vol met ouders, kinderen, oma's en opa's, vrienden en sympatisanten. Er werd gegeten en gedronken en veel gespeeld. De kinderen konden zich uitleven op springkastelen, stormbaan, klimpaal, racefietsen, eendjes vissen, enz....  Het was weer een succes en dit allemaal dankzij heel veel helpende handen van leerkrachten en ouders!!

De sfeerbeelden spreken voor zichzelf

Lentekriebels bij de Liemingen

De wielen van de bus die draaien rond...en wijlle op weg naar Betekom. We speelden op de Molenberg, gingen op bezoek bij juf Ils haar mama en papa want die hebben véééél dieren. Dan stapten we naar de sporthal, daar hebben we gegeten en in de grote sporthal mogen spelen. En dan gingen we naar de speeltuin om daar onze laatste energie kwijt te geraken. TOPDAG !!

integratie 3KK naar het 1ste leerjaar

Voor de derde keer dit schooljaar gingen we op bezoek in het eerste leerjaar. We kwamen terecht in de derde klas, de enige klas waar we nog niet geweest waren. Zoals je op de foto’s kan zien, speelden we erop los!

KW2 thema stenen

In de Liemingen ging de rupsenklas aan de slag met Stenen.

Stenen ? Saai! Wat kan je daar nu mee doen ?

Als je de foto’s bekijkt , zal je hier anders over denken !

Kijk maar!