Kerstfeestje in de Liemingen

Jinglle bells, jinglle bells….. Wij vierden Kerstmis in stijl met een gigantisch dessertenbuffet.

De juffen waren precies gaan shoppen want ze hadden allemaal dezelfde outfit aan. Kei sjiek waren ze !! Het was een fijn feest . Dankjewel aan alle bakkers want het was weer geweldig !!

Fijne feestdagen en een gelukkig 2017!

Kijk maar mee!

Sinterklaas in de liemingen

Sinterklaas was weer op bezoek.  Hij had zijn mooiste mantel aan en ook zijn 2 zwarte pieten zagen er weer schitterend uit. En weet je, het is waar…..zwarte pieten gaan niet graag in bad.  Daarom blijven ze zo zwart van de schouw.

Kijk mee naar de foto’s.

Nieuwe vrienden in de klas KWI

Na de herfstvakantie kwamen er 5 nieuwe kevertjes bij in de klas van juf Gerd : Liv, David, Ella-Marit, Camille en Oscar. En of ze het naar hun zin hebben , dat kan je zien op enkele foto’s.

Kijk maar mee!

KW1 thema goudlokje

Er was eens een meisje met mooie gouden, krullende haartjes. Ze was ook steeds erg nieuwsgierig, ze had een echte curieuseneus! Ze beleefde een gek avontuur, dat we maar al te graag mee beleefden, een hele week lang!

Kijk maar mee!

3KK bezoekt het eerste leerjaar

Op dinsdag 8 november 2016 mochten de kapoenen van de 3de kleuterklas al eens komen spelen in het 1ste leerjaar! De jongens en meisjes van juf Frieda werden per auto naar de grote school gebracht en … iedereen speelde naar hartenlust de hele namiddag lang! Kijk maar mee!

Voor de foto's, klik hier