3KK bezoekt het 1ste leerjaar

Op vrijdag 22 april brachten de kapoenen van de 3de kleuterklas nog eens een bezoekje aan het eerste leerjaar. Ze mochten komen spelen en maakten zo kennis met de juf of meester van het klasje waar ze nog niet op bezoek geweest waren. Het was een supertoffe namiddag, kijk maar mee!!!

Pasen in KW1

7 kleine kuikentjes lopen over straat...
foei foei foei dat mag toch niet!
Papa haan is kwaad: KUKELEKUUUU
zo leerden we alles over de kip, het ei en de kleine schattige kuikentjes!

Kijken jullie mee?

Bezoek van 6B aan de Liemingen

Vorig trimester gingen we met onze klas naar het wijkschooltje in de Liemingen.  Daar speelden we de hele namiddag gezelschapsspelletjes met de kleuters van alles klasjes. En of we ons geamuseerd hebben…?!!  Zeker weten! Stiekem willen we nog wel eens terug naar deze kleutertijd!

Kijken jullie mee?

Tai Chi in de Liemingen

De oma en mama van Franne kwamen gisteren tonen wat tai chi is en wij mochten allemaal meedoen.  Op mooie zachte muziek maakten we mooie, trage bewegingen waar we héél rustig van werden. Samen met meester Dries hadden we een fijne eerste kennismaking met Tai chi.

Dank je wel, oma en mama van Franne .   (kijk mee naar de fotoreportage)

Tai chi (Tai ji) is oorspronkelijk een oude Chinese interne krijgskunst. Wat vooral opvalt als je iemand tai chi ziet beoefenen is de vloeiende, heel zachte manier van bewegen.
Alle bewegingen vloeien moeiteloos in elkaar over. De tai chi beoefenaar ziet er volledig ontspannen en gecoördineerd uit .Hij verliest nooit zijn evenwicht, zelfs niet in de meest uitdagende houdingen.

Vergeten herfstmannetjes in KW3

Lang geleden , in de herfst, maakten we herfstmannetjes. Ze hadden zich verstopt maar nu hebben we ze teruggevonden !! Kijk maar mee