Museum Liemingen

Vorige week werd het Liemingen museum officieel geopend.  2 weken werkten we rond bekende kunstenaars en maakten zelf kunstwerken met verf, potlood, papier, klei…

Het resultaat zie je op de foto’s

Verjaardagen bij juf Frieda

Elke maand worden de verjaardagen bij juf Frieda gevierd. Kijk mee naar de feestjes die er al geweest zijn. Je ziet, altijd pret bij de dolfijnen van KW3. Klik hier.

3KK bezoekt het 1ste leerjaar

Op vrijdag 26 februari kwamen de kapoenen van de derde kleuterklas nog eens op bezoek in het eerste leerjaar. Deze keer bezochten ze een andere juf of meester waar ze naar hartenlust mochten spelen! Of ze het leuk vonden? Kijk maar mee!

KW1 Thema dokter

Dokter, geef maar vlug een medicijn

Want mijn hoofd dat doet zo’n pijn…..

We werkten 2 weken rond lichaamsverzorging en ziek zijn. Mathieu zijn mama bracht een bezoekje met haar echte dokterstas. Toen namen veel kleuters dat ziek zijn wel héél letterlijk want de dag daarna waren we nog met de helft. Een thema dat echt gebeurd is dus…

Kijk je mee?

KW1 winterpret en carnavalpret

Bij het thema winter leerden we alles over warm en koud! Toen kwam de sneeuw en de vrieskou langs...we lieten de vlokken dwarrelen op onze snoetjes en verwarmden ons nadien aan het warme water en de warme chocolademelk. Na de winterpret lieten we de confetti dwarrelen tijdens de carnavaldagen! Geniet ook mee van de foto's tijdens "het schminken!"