Feest in KW3

Het was weer feest in de dolfijnenklas! Jannes, Lieselot en Franne waren jarig in november.
Hip hip hip HOERA !! Ze maakten lekkere pompoensoep. Het was een dolfijnfeest!
Dat zie je op de foto’s.

Klusdag Liemingen

Op zaterdag 24/10 vond de eerste klusdag plaats in de wijkschool. Er stonden heel wat klussen op het programma: Aanleg fietsenparking en fruittuintje, nieuwe afspanningsdraad plaatsen,.... Vele handen hielpen aan de verwezenlijking ervan en het resultaat mag er wezen. Aan allen die meegeholpen hebben : Een welgemeende DANKJEWEL!!! Liemingen rules.

Kijk je mee?

KW2 naar het bos

Tikkertje waarbij je niet kan aangetikt worden als je tegen een boom plakt . Kastanjes,eikels,blaadjes, paddenstoelen zoeken. Verstoppertje spelen en klimmen in een klimboom. We deden het allemaal. Bekijk hier de foto's.

3°kk integratie

Op vrijdag 23 oktober was het een belangrijke dag! Wij, alle jongens en meisjes van de 3de kleuterklas, mochten voor het eerst op bezoek in het eerste leerjaar! Tijdens de middagpauze werden de dolfijnen uit de Liemingen opgehaald voor een spannende namiddag. We hadden dolle pret in het eerste leerjaar en speelden er de hele namiddag op los. Kijk maar mee hoe leuk het was!

3KK naar de Kesselberg

Op maandag wandelde de 3de kleuterklas van Juf Bieke en Juf Hanne helemaal naar de wijkschool. Daar gingen ze het klasje van Juf Frieda oppikken en met 3 klassen samen naar de kesselberg. Wie kwamen we onderweg tegen… ja ook Juf Sabine en Meester Dries waren in het bos! Moe en blij keerden we terug naar de school, dat doen we zeker nog een keer!

Kijken jullie mee?