Herfstfeest Liemingen

Herfst is gekomen...zelfs tot in de klas van de eendjes en de kevertjes!
Spelen met noten en buizen, knutselen met blaadjes, juf. Greet kwam werken met stokken en klei en we mochten proeven van allerlei!
Hoe krijgen we een okkernoot open? Lusten wij dat wel? voor wie zijn de eikeltjes? Wat proef jij met de ogen toe: een appel of een peer? een kastanje of een okkernoot?
Appelmoes maken voor het herfstdiner, we hielpen allemaal vlijtig mee!
Kijken jullie mee?

Feest in KW3

Het was weer feest in de dolfijnenklas! Jannes, Lieselot en Franne waren jarig in november.
Hip hip hip HOERA !! Ze maakten lekkere pompoensoep. Het was een dolfijnfeest!
Dat zie je op de foto’s.

3┬░kk integratie

Op vrijdag 23 oktober was het een belangrijke dag! Wij, alle jongens en meisjes van de 3de kleuterklas, mochten voor het eerst op bezoek in het eerste leerjaar! Tijdens de middagpauze werden de dolfijnen uit de Liemingen opgehaald voor een spannende namiddag. We hadden dolle pret in het eerste leerjaar en speelden er de hele namiddag op los. Kijk maar mee hoe leuk het was!

Klusdag Liemingen

Op zaterdag 24/10 vond de eerste klusdag plaats in de wijkschool. Er stonden heel wat klussen op het programma: Aanleg fietsenparking en fruittuintje, nieuwe afspanningsdraad plaatsen,.... Vele handen hielpen aan de verwezenlijking ervan en het resultaat mag er wezen. Aan allen die meegeholpen hebben : Een welgemeende DANKJEWEL!!! Liemingen rules.

Kijk je mee?

KW2 naar het bos

Tikkertje waarbij je niet kan aangetikt worden als je tegen een boom plakt . Kastanjes,eikels,blaadjes, paddenstoelen zoeken. Verstoppertje spelen en klimmen in een klimboom. We deden het allemaal. Bekijk hier de foto's.