Integratie 3KK - 1ste Lj

Gisteren mocht de derde kleuterklas eens een kijkje komen nemen in het eerste leerjaar.
Veel kleuters vonden het stiekem toch wel een beetje spannend, maar het was reuze leuk!
Kijken jullie mee?

Liemingen naar de Averechten

Herfst is stilaan aan het komen, en wij konden daar met volle teugen van genieten in het grote bos 'de averegte'in Heist o/d Berg. Een wandeling, een picknick, de speeltuin en het grote speelbos...verstoppertje spelen,  takken en nootjes rapen, en ja we hebben ook de kabouterhuisjes gevonden! Piepen jullie mee? Want onze liemingenkids vonden het meer dan ok!!!

Gezond en wel, super in je vel.

De maand september zit er al op en ons jaarthema leeft volop in de school. In de eerste schoolmaand hebben we de focus gelegd op vrienden maken, vrienden zijn. De peter-meterklassen hebben activiteiten samen gedaan en elke klas maakte een poster met de handen van de kinderen. En het zijn stuk voor stuk pareltjes geworden. Deze kan je  hier    nu ook bewonderen.

In de maand oktober  is de slogan : De wind waait fel, kleuren veranderen snel.

 

 

 

Welkom bij de eendjes KW1

Kom dat zien...in de eendjesklas hebben we pret voor tien!!!
Spelen, werken, dansen, zingen en op uitstap gaan in de buurt. Elke dag doen we het met een lach. Dat zie je op onze foto's!

Liemingenontbijt 2018

Het regent pijpenstelen die zondagmorgen maar.... het zonnetje schijnt  binnen in de Liemingen.   Bijna 200 ontbijten zijn er gegeten, liters koffie is er gedronken, de cava smaakte wel om 9u 's morgens.  
Dank aan alle ouders die een handje toestaken, hun koelkast ter beschikking stelden, die gewoon komen eten zijn.    Het was een fijne kennismaking met de nieuwe mensen en een blij weerzien met de anderen. Kijk je mee?

Het liemingenteam