Welkom bij de eendjes KW1

Kom dat zien...in de eendjesklas hebben we pret voor tien!!!
Spelen, werken, dansen, zingen en op uitstap gaan in de buurt. Elke dag doen we het met een lach. Dat zie je op onze foto's!

Gezond en wel, super in je vel.

De maand september zit er al op en ons jaarthema leeft volop in de school. In de eerste schoolmaand hebben we de focus gelegd op vrienden maken, vrienden zijn. De peter-meterklassen hebben activiteiten samen gedaan en elke klas maakte een poster met de handen van de kinderen. En het zijn stuk voor stuk pareltjes geworden. Deze kan je  hier    nu ook bewonderen.

In de maand oktober  is de slogan : De wind waait fel, kleuren veranderen snel.

 

 

 

Eerste schoolweek bij de kevertjes KWI

Wij, Hannah, Jens, Floris, Maxim en Cesar, zijn ingestapt in de kevertjesklas bij juf Gerd.  De eerste week was superleuk maar toen het vrijdag was, zag juf Gerd er moe uit. Gelukkig was het toen weekend. Dan kon ze wat rusten... 
We zaten niet stil, kijk maar mee naar de foto's
 

Liemingenontbijt 2018

Het regent pijpenstelen die zondagmorgen maar.... het zonnetje schijnt  binnen in de Liemingen.   Bijna 200 ontbijten zijn er gegeten, liters koffie is er gedronken, de cava smaakte wel om 9u 's morgens.  
Dank aan alle ouders die een handje toestaken, hun koelkast ter beschikking stelden, die gewoon komen eten zijn.    Het was een fijne kennismaking met de nieuwe mensen en een blij weerzien met de anderen. Kijk je mee?

Het liemingenteam
 

Fijne vakantie van alle eendjes van KW1

Een erg fijne vakantie werd ingezet met de komst van de ijskar! Maar we hadden ook in de klas al veel Zomerpret!!!
Kijk maar mee!