Pensioenviering juf Krisje

Woensdag 28 maart : de kleuterschool viert juf Krisje want vrijdag gaat zij met pensioen. 's Ochtends werd ze door heel wat kleuterjuffen thuis opgehaald met de fiets om samen naar school te rijden. Daar kon ze van een ontbijt genieten met haar kleuters in de klas. Na de speeltijd vierden alle kleuters samen. Het verhaal van rupsje nooitgenoeg werd nagespeeld op maat van juf Krisje, haar fiets werd versierd, liedjes gezongen en op een gegeven moment ontstond er een wel heeeeeeeeel lange rups van kinderen. Het was superfijn! En we wensen juf Krisje een heel fijne tijd toe!

Kijk maar mee hoe fijn het was!

Techniek liemingen rupsenklas KW2

Deze week experimenteerden de rupsjes van de liemingen met moeren en bouten, magneten, katrollen, weegschalen en met een katapult! We vonden het allen super fijn! Kijk je mee?

Integratie 3kk naar 1ste lj

Begin februari kwamen de jongens en meisjes van de derde kleuterklas voor de tweede keer een bezoekje brengen aan het eerste leerjaar. Wat een fijne dag! Ze speelden erop los en maakten veel plezier,

kijk maar mee!

KW1 voelt zich plots onwel

ziek zijn is niet fijn...gelukkig kon de dokter er snel zijn!
Dank u aan de mama van Thibault voor het doktersbezoek.
Kijken jullie mee?

Carnaval in de Liemingen

Rodania………..tututuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Op woensdag 7 februari reden 4 renners de omloop van de liemingen.  Langs het zware parcours stonden véééél fans met vlagjes te zwaaien.  Na de koers werden de prijzen uitgereikt in de zaal en was er nog een groot feest. Kijk maar mee….