Integratie 3KK en 1ste lj

Voor de laatste keer dit schooljaar namen de jongens en meisjes van de derde kleuterklas een kijkje in het eerste leerjaar. Ze leerden een leuk getallen-versje, luisterden naar een fijn verhaal en oefenden al een beetje om te leren schrijven. Of ze dat goed deden? Absoluut!

Kijk maar mee!

Papadag Liemingen

Na onze mama 's kwamen vandaag onze papa's op bezoek. Samen met meester Dries hebben we reuzenpret gehad.  We hebben zelfs gesurft op onze papa zijn rug. Hoe leuk was dat ! Dikke duim voor meester Dries om deze papadag te begeleiden.
Wie wat meer wil weten over deze speciale activiteit kan eens surfen naar Sherborne.be. Kijk maar mee naar de foto's.

Ter land en ter zee...naar de VAART olė olė

Wat een pret! Op de bus en op de boot Cato. Een verrassing van juf hmmmm, en spelen in het waterparkje van het Sluisplein. Meer moest dat echt niet zijn! Super erg bedankt aan alle begeleiding!!! En bedankt aan Kurt, de kapitein van boot Cato!
Kijk je mee?

Zonnetrein en speeltuin Liemingen

Dinsdagmorgen , mooi weer, dus we besloten om naar de speeltuin te gaan in het provinciaal domein.  Maar weet je hoe we er naartoe gingen ? Met de zonnetrein ! Keifijn !
Maar even een doordenker van een kleuter van de kevertjesklas : en wat als de zon niet schijnt... geraken we dan wel in de speeltuin ?
Kijk je mee?
 

Vince de politieman in de Liemingen

Tijdens de verkeersweek kregen we bezoek van Vince, de politieman.  Met zijn mooie moto reed hij de speelplaats op.  Hij maakte wel véél lawaai, Het fluitje en de sirene waren oorverdovend. Maar nu weten we ook dat we altijd hulp mogen vragen aan een politieman. Dat vertelde hij.   
Dankewel Vince.  Tot ziens op de weg.
Kijk je mee?