Gezond en wel, super in je vel.

De maand september zit er al op en ons jaarthema leeft volop in de school. In de eerste schoolmaand hebben we de focus gelegd op vrienden maken, vrienden zijn. De peter-meterklassen hebben activiteiten samen gedaan en elke klas maakte een poster met de handen van de kinderen. En het zijn stuk voor stuk pareltjes geworden. Deze kan je  hier    nu ook bewonderen.

In de maand oktober  is de slogan : De wind waait fel, kleuren veranderen snel.

 

 

 

Liemingenontbijt 2018

Het regent pijpenstelen die zondagmorgen maar.... het zonnetje schijnt  binnen in de Liemingen.   Bijna 200 ontbijten zijn er gegeten, liters koffie is er gedronken, de cava smaakte wel om 9u 's morgens.  
Dank aan alle ouders die een handje toestaken, hun koelkast ter beschikking stelden, die gewoon komen eten zijn.    Het was een fijne kennismaking met de nieuwe mensen en een blij weerzien met de anderen. Kijk je mee?

Het liemingenteam
 

Fijne vakantie van alle eendjes van KW1

Een erg fijne vakantie werd ingezet met de komst van de ijskar! Maar we hadden ook in de klas al veel Zomerpret!!!
Kijk maar mee!

Eerste schoolweek bij de kevertjes KWI

Wij, Hannah, Jens, Floris, Maxim en Cesar, zijn ingestapt in de kevertjesklas bij juf Gerd.  De eerste week was superleuk maar toen het vrijdag was, zag juf Gerd er moe uit. Gelukkig was het toen weekend. Dan kon ze wat rusten... 
We zaten niet stil, kijk maar mee naar de foto's
 

Verloren voorwerpen deel 2

Deze verloren voorwerpen zijn nog op zoek naar hun eigenaar.
Ze kunnen nog tot 25 augustus worden opgehaald. Nadien gaat alles naar een goed doel.

Kijk je mee?