Papadag Liemingen

Na onze mama 's kwamen vandaag onze papa's op bezoek. Samen met meester Dries hebben we reuzenpret gehad.  We hebben zelfs gesurft op onze papa zijn rug. Hoe leuk was dat ! Dikke duim voor meester Dries om deze papadag te begeleiden.
Wie wat meer wil weten over deze speciale activiteit kan eens surfen naar Sherborne.be. Kijk maar mee naar de foto's.

Zonnetrein en speeltuin Liemingen

Dinsdagmorgen , mooi weer, dus we besloten om naar de speeltuin te gaan in het provinciaal domein.  Maar weet je hoe we er naartoe gingen ? Met de zonnetrein ! Keifijn !
Maar even een doordenker van een kleuter van de kevertjesklas : en wat als de zon niet schijnt... geraken we dan wel in de speeltuin ?
Kijk je mee?
 

Vince de politieman in de Liemingen

Tijdens de verkeersweek kregen we bezoek van Vince, de politieman.  Met zijn mooie moto reed hij de speelplaats op.  Hij maakte wel véél lawaai, Het fluitje en de sirene waren oorverdovend. Maar nu weten we ook dat we altijd hulp mogen vragen aan een politieman. Dat vertelde hij.   
Dankewel Vince.  Tot ziens op de weg.
Kijk je mee?

Ter land en ter zee...naar de VAART olė olė

Wat een pret! Op de bus en op de boot Cato. Een verrassing van juf hmmmm, en spelen in het waterparkje van het Sluisplein. Meer moest dat echt niet zijn! Super erg bedankt aan alle begeleiding!!! En bedankt aan Kurt, de kapitein van boot Cato!
Kijk je mee?

Liemingen : Sherborn op de mamadag

Het was een zonnige dag.   De speelplaats stond vol met mama's in sportieve outfit. Want het was "mamadag".   Samen met je mama en je juf turnen onder leiding van juf Margot: hoe fijn was dat !!

Na de stevige work-out waren er koekjes en een lekkere (alcoholvrije) mojito om je hongertje en dorst te lessen.  

Kortom, een mamadag om niet te vergeten.😉😉
Het liemingenteam