Dag van de sportclub

Hoe kunnen we de dag van de sportclub beter starten, dan met ochtendgymnastiek?

Eerste schooldag

Wat gaat de tijd toch vlug! Het is alweer de eerste schooldag en we zijn er in gesprongen!

Na de bel kwamen de leerlingen van de lagere school samen op de speelplaats om te horen wat het jaarthema voor dit jaar was.

Alleen ....... er kwam geen jaarthema! Die is nog op reis! De onthulling van het jaarthema is voor komende vrijdag gepland omdat we de kleuters en het vierde leerjaar er ook graag bij hebben. Nog even geduld dus.

Toch was het een fijne eerste samenkomst op de speelplaats.

Voor sfeerbeelden, klik hier.

Verloren voorwerpen

Vele verloren/gevonden voorwerpen zijn op zoek naar hun baasje.
Help jij mee ze hun weg te vinden?

Klik hier voor een overzicht.

Integratie 3de KK en 1ste lj

Voor de laatste keer dit schooljaar gingen de kinderen van de 3de kleuterklas een kijkje nemen in het eerste leerjaar. Hoe dat eraan toe ging deze keer, zie je op de foto's in bijlage.

Voor de sfeerbeelden, klik hier

Boerderijklassen 1ste leerjaar

Op een regenachtige ochtend stapten we allen goedgezind, maar toch wat nerveus, op de bus richting boerderij. Wat een pret! Spelen, dieren verzorgen, koeien melken, lekker eten, brood maken, boter toveren, choco maken (en proeven 😊), voetballen, geitjes aaien en nog zo veel meer… Als jullie graag mee willen genieten met ons, klik dan hier!