Dansfeestje

Na een week van (gelukkig geen) bloed, (heel veel) zweet (hier en daar) tranen en ook wat haar minder van de stress presenteer ik jullie 'het virtuele dansfeest'.
Kei fijn om te zien dat er toch veel hebben meegedaan en hopelijk is jullie vreugde even groot als mijn want ik was heel blij dat het klaar was en natuurlijk ook met het resultaat :D!

Kijk je mee?

Geniet ervan!

Knutselwerkjes 1ste leerjaar

Ook in deze Corona-tijden tonen de kunstenaars van het eerste leerjaar zich van hun beste kant! Thuis mogen ze er, volledig vrijblijvend, op los knutselen. De kunstwerken die ze maken en doormailen naar hun juf, kunnen jullie via deze digitale kunsttentoonstelling mee bewonderen. We blijven de foto’s nog verder aanvullen...
 
 
 

Carnaval 2020 Abdij

Februari is carnavalmaand. Zo ook bij ons op school. Naar jaarlijkse gewoonte liepen we vanuit de hoofdschool in een stoet het blokje om. We konden dit jaar op veel toeschouwers rekenen. 

Ook in de klassen bleek het reuzefijn te zijn.

Kijk maar!

Zwaaien aan de touwen, ringen en trapeze

Waaw, joepie, jeeh, .....
De kinderen waren door het dolle heen toen ze voor de eerste maal onze nieuwe klim installatie zagen.
We kunnen nu naar hartelust klimmen, draaien en zwaaien aan touwen, trapezes en ringen .
 
Dankzij de ouderraad, die tal van activiteiten organiseren, konden we deze installatie bekostigen. 
Een welgemeende en hartelijke dank je wel van ons allemaal en van 3 fiere leerkrachten! Dikke mercie!
Kijk maar mee!
 
Hilde, Margot en Dries

Letterfeest 1ste leerjaar

Eindelijk was het zo ver! We hebben alle letters geleerd om te kunnen lezen. Dus... vierden we letterfeest! Eerst lazen we gedichtjes voor voor de kleuters, eentje van elke letter van het alfabet. Daarna knutselden we onze lievelingsletter en... kregen we van meester Dieter allemaal ons letterdiploma. Uiteraard moesten we aan hem eerst bewijzen dat we alle letters ook echt kennen... Kijk hier maar mee naar de foto’s van deze letter-leuke dag!