Integratie 3de KK en 1ste lj

Voor de laatste keer dit schooljaar gingen de kinderen van de 3de kleuterklas een kijkje nemen in het eerste leerjaar. Hoe dat eraan toe ging deze keer, zie je op de foto's in bijlage.

Voor de sfeerbeelden, klik hier

Verloren voorwerpen

Vele verloren/gevonden voorwerpen zijn op zoek naar hun baasje.
Help jij mee ze hun weg te vinden?

Klik hier voor een overzicht.

buitenspeeldag 6ABC en 2BC

Het provinciaal domein heeft geen geheimen meer voor het 2de en het 6de. Ieder hoekje en kantje hebben we ontdekt. We zijn nu allemaal geoefende kaartlezers. Kijk maar mee!

Boerderijklassen 1ste leerjaar

Op een regenachtige ochtend stapten we allen goedgezind, maar toch wat nerveus, op de bus richting boerderij. Wat een pret! Spelen, dieren verzorgen, koeien melken, lekker eten, brood maken, boter toveren, choco maken (en proeven 😊), voetballen, geitjes aaien en nog zo veel meer… Als jullie graag mee willen genieten met ons, klik dan hier!

Ster 1 is binnen!

Vandaag was er op school buitenspeeldag. Om de dag goed te starten, begonnen we met een gezamelijke dans op de oude speelplaats.

Met deze dans haalden we onze eerste ster binnen! Nog 4 sterren te gaan.

Voor sfeerbeelden, klik hier

Voor de video van het dansje, klik hier