Herfstmandala's 2B

In 2B maakten we mooie herfstmandala's.
Kijk je mee naar het resultaat?

Oktober in 2C

In oktober zijn we op herfstwandeling geweest. We hadden elk onze eigen verzameldoos om de leukste herfstspulletjes in te steken. Daarnaast hebben we ook buiten gebouwd in het thema van de herfst. Een kabouterdorp, een spinnenweb of de verzamelplek van een eekhoorn, het is ons allemaal gelukt!

2A naar het eekhoorntjespad

Op 22 oktober gingen de kinderen van  2A op zoek naar de eekhoorn.
Een mevrouw vertelde over de eekhoorn.
We moesten bij elke eekhoorn met een nummer een opdracht doen.
We zagen ook een reiger en zwanen.
Op het einde vonden we een schat.
We kregen een speciale potlood van een boom uit het park..
Van welke boom die potlood komt ,mogen we niet verklappen.
Maar dat het spannend en leuk was , zie je op de foto's.

September in 2C

In september hebben we elkaar leren kennen door samen te spelen en opdrachten tot een goed einde te brengen. Daarnaast hebben we de school en de klas tot op elk geheim plekje ontdekt. Hiervoor kregen de kinderen bezoek van piraat Jackie die hen meenam op een piratenzoektocht. Gelukkig hebben we de schat gevonden en konden we lekker smullen!

Een kijkje in de turnles van het 1ste en 2de leerjaar.

Tekstje: In de turnles wordt er hard gewerkt. Kijk maar mee hoe wij kunnen hoogspringen, verspringen,  loopspringen.... Vooral springen naar de bel was de max !

Kijk maar!