Valentijnsknutsels in 2A

De leerlingen van 2A maken een werkje in de stijl van Burton Morris met als onderwerp: Valentijnsdag.
Typische kenmerken zijn felle kleuren, zwarte omlijning, weinig details, beweging d.m.w. streepjes, witte streepjes die lichtval suggereren…. Of ze hierin slaagden, merk je als je de foto’s bekijkt. De leerlingen vonden het een toffe opdracht!

Frietjesdag

Het wordt stillaan een traditie. Na de restaurantdag hielden we nog even de frituur open, zodat we een heus frietjesfeest konden houden voor al onze kleuters en het 1ste leerjaar.
Dankzij de weergoden hebben we er in het zonnetje van kunnen genieten.

En of het lekker was?  Oooooooh ja.....kijk maar mee!

Carnaval 2019

Het is woensdag 27 februari en het is 20 graden buiten! Onder een stralende zon vierden we vandaag carnaval op school. Afsluiten deden we met een stoet. Voor 1 keer moesten we onze jassen niet aandoen en konden de verkleedkleren in volle glorie getoond worden.

Voor sfeerbeelden klik hier

Carnaval in het eerste leerjaar

Het eerste leerjaar viert carnaval, en hoe! Een knotsgekke bende stond ons ’s ochtends op de speelplaats op te wachten! Er waren politie-agenten, ridders, indianen, prinsessen in alle soorten, … Kortom, het was een reuze-leuke dag!

Verkeerspark 1C

Vestjes aan, per twee gaan staan en naar de baan!
Leren over regels en verkeersborden, wat zou dat in het echt worden?
Ieder op een fiets, we proberen het uit, heerlijk meer dat zonnetje op onze snuit!
Opgelet, word jij beboet? Nee hoor, onze klas deed het super goed!