Fietsdag 2A

Op 22 november (ZUID-DAG)  kwamen studenten de fietsoefeningen van 2A ondersteunen met een heus fietsparcours. Zie maar eens hoe onze tweedeklassers dit deden op deze foto's.

1A naar het verkeerspark

Na een ochtendwandeling en een verkeerslesje mochten we alles toepassen in het verkeerspark. Wel moesten we opletten om niet beboet te worden… kijk je mee?

Fietsdag 1ste leerjaar

Op donderdag 8 oktober was het de eerste fietsdag voor het eerste leerjaar! Het zonnetje liet ons jammer genoeg in de steek, maar pret was er des te meer! We fietsten een parcours op de speelplaats en werden zo weer een pak fietsvaardiger. Geloof je het niet? Kijk dan maar naar de foto’s!

1B naar het verkeerspark

Na een fikse wandeling tot in het provinciedomein, kregen we een verkeerslesje van een echte politie-agente. We leerden welke regels er zijn in het verkeer, over de verkeersborden, over aan welke kant van de weg je moet rijden, … Nadien mochten we in het verkeerspark zelf gaan bewijzen dat we goed opgelet hadden… Kijk maar mee!

2B op herfstwandeling

Op vrijdag 9 oktober ging het 2 de leerjaar op herfstwandeling. We zochten echte schatten en geloof ons we hebben ze gevonden. Wacht maar tot je onze schatkist ziet.

 

Kijk je mee?