Meester Dieter werd 50 jaar!

Wanneer een leerkracht 50 wordt, dan vieren we steeds met de hele school samen die verjaardag. Deze keer was het de beurt aan onze directeur meester Dieter! Eerst werd hij in de leraarskamer in de spreekwoordelijke bloemetjes gezet om daarna door de hele school gefeliciteerd te worden met een lading chocotoffs en heel veel wensen.

voor sfeerbeelden, klik hier

Sportdag 1ste en 2de graad

Wat een fijne en onvergetelijke dag!
Alleen maar opgewonden, blije, enthousiaste en sportieve kinderen gezien.
Voor sommigen was de dag nog te kort, zoveel was er te doen: laser shooten,  trampolinespringen, gocarts, hindernissenparcours, springkastelen....

Volgend schooljaar komen we terug! Kijk je mee?

Wieltjesdag 1ste leerjaar

De krokusvakantie was nog maar net voorbij, of het was al wieltjesdag in het eerste leerjaar! De jongens en meisjes van het eerste rolden erop los op de speelplaats met hun step, skateboard of rolschaatsen! Het was SUPERtof!

Kijk hier maar mee!

Pensioenviering juf Krisje

Woensdag 28 maart : de kleuterschool viert juf Krisje want vrijdag gaat zij met pensioen. 's Ochtends werd ze door heel wat kleuterjuffen thuis opgehaald met de fiets om samen naar school te rijden. Daar kon ze van een ontbijt genieten met haar kleuters in de klas. Na de speeltijd vierden alle kleuters samen. Het verhaal van rupsje nooitgenoeg werd nagespeeld op maat van juf Krisje, haar fiets werd versierd, liedjes gezongen en op een gegeven moment ontstond er een wel heeeeeeeeel lange rups van kinderen. Het was superfijn! En we wensen juf Krisje een heel fijne tijd toe!

Kijk maar mee hoe fijn het was!

1B Aan tafel!

Ook in 1B leerden we op een leuke manier over ‘Aan tafel!’ We bouwden met borden en bekers, oefenden met de euro op de computer, speelden het grote boodschappenspel, knutselden lekkere taarten, gingen echt naar de winkel en maakten nadien overheerlijke spaghetti. Deze weken werden afgesloten met een overheerlijk frietjesfeest en nadien een leuke carnavalsdag,

kijk maar mee!