2B naar het verkeerspark

Op maandag 5 november trokken de leerlingen van 2B naar het vekeerspark om de verkeersregels voor fietsers in te oefenen. Het werd een zonnige, fijne en vooral leerrijke voormiddag.
Kijken jullie mee?

Mol en eekhoorn 1C-5C

De leerlingen van het 5C hebben een week hard gewerkt om een kort verhaaltje te maken over een mol en een eekhoorn. Niets is leuker dan je verhaal ook te mogen spelen. Dus gingen we een namiddag naar onze peter en meterklas 1C en mochten zij bij de poppenkast genieten van onze leuke vertelsels.

 

Gezond en wel, super in je vel.

De maand september zit er al op en ons jaarthema leeft volop in de school. In de eerste schoolmaand hebben we de focus gelegd op vrienden maken, vrienden zijn. De peter-meterklassen hebben activiteiten samen gedaan en elke klas maakte een poster met de handen van de kinderen. En het zijn stuk voor stuk pareltjes geworden. Deze kan je  hier    nu ook bewonderen.

In de maand oktober  is de slogan : De wind waait fel, kleuren veranderen snel.

 

 

 

De kleine chef

In het kader van Kinderkuren hebben een aantal leerlingen van het eerste en tweede leerjaar een workshop kindercocktails en handhapjes gevolgd, gegeven door De Kleine Chef. Ze hadden er duidelijk zin in.

Kijk maar

 

Veldloop 2018

Op woensdag 26 september namen 160 kinderen deel aan de 30ste veldloop!
Een pluim voor alle deelnemers groot en klein voor hun inzet en enthousiasme! Het zonnetje straalde en de kinderen ook! 

groetjes,
Hilde