boerderijklassen

Boerderijklassen dag 1

Na een erg lange busrit kwamen we eindelijk aan op de boerderij! Boerin Mieke vertelde ons alles over wat mag en wat niet mag. En daarna was het zo ver! Valiezen uitpakken, dieren aaien, spelen, dieren voederen, verzorgen, … We hadden echt geluk met het weer, want de regen kwam pas toen we allemaal in dromenland waren, dromend van een nieuwe boerderij-dag…

Boerderijklassen dag 2

De haan kraaide wel erg vroeg vandaag… Dus waren we ook allen erg vroeg wakker! Er stond weer een fijne dag op het programma: melkles, broodles, dieren verzorgen, een ritje met de tractor… We hebben er ontzettend van genoten!

Boerderijklassen dag 3

Tijdens onze laatste ochtend op de boerderij werd er aan een supersnel tempo ingepakt… De valiezen stonden klaar zodat we nog een laatste dag mochten genieten op de boerderij! Na overheerlijke spaghetti ’s middags mochten we nog even spelen en afscheid nemen van de dieren om daarna, moe maar tevreden, terug richting Kessel-lo te rijden!   

 

Om de foto's te zien klik op de titels

Vlierbeekkermis

Een zonovergoten dag, lachende kinderen en genietende ouders!
Het was een fijn feest voor jong en oud!
Vele kinderen deden hun uiterste best om alle één-tegen-allen proeven uit te voeren. Proficiat jullie dat schitterend gedaan. Leerkrachten, vet uw pannetje al maar in want er zullen veel pannenkoeken gebakken moeten worden!
Geniet mee van de sfeerbeelden.

Sportdag 1ste en 2de graad

Wat een fijne en onvergetelijke dag!
Alleen maar opgewonden, blije, enthousiaste en sportieve kinderen gezien.
Voor sommigen was de dag nog te kort, zoveel was er te doen: laser shooten,  trampolinespringen, gocarts, hindernissenparcours, springkastelen....

Volgend schooljaar komen we terug! Kijk je mee?

Meester Dieter werd 50 jaar!

Wanneer een leerkracht 50 wordt, dan vieren we steeds met de hele school samen die verjaardag. Deze keer was het de beurt aan onze directeur meester Dieter! Eerst werd hij in de leraarskamer in de spreekwoordelijke bloemetjes gezet om daarna door de hele school gefeliciteerd te worden met een lading chocotoffs en heel veel wensen.

voor sfeerbeelden, klik hier

Pensioenviering juf Krisje

Woensdag 28 maart : de kleuterschool viert juf Krisje want vrijdag gaat zij met pensioen. 's Ochtends werd ze door heel wat kleuterjuffen thuis opgehaald met de fiets om samen naar school te rijden. Daar kon ze van een ontbijt genieten met haar kleuters in de klas. Na de speeltijd vierden alle kleuters samen. Het verhaal van rupsje nooitgenoeg werd nagespeeld op maat van juf Krisje, haar fiets werd versierd, liedjes gezongen en op een gegeven moment ontstond er een wel heeeeeeeeel lange rups van kinderen. Het was superfijn! En we wensen juf Krisje een heel fijne tijd toe!

Kijk maar mee hoe fijn het was!