3A speelt het spel ‘Blauwland – Geelland’

Drie toffe studenten van het HDC in Leuven zijn naar Vlierbeek gekomen om samen met 3A het spel ‘Blauwland – Geelland’ te spelen. De klas wordt in twee groepen verdeeld. Elke groep probeert de gewoonten, afspraken, regels en rituelen van de andere groep te ontdekken. Niet zo gemakkelijk als het lijkt … Maar wel heel leuk! Kijken jullie mee?

3C naar Museum M

Wij zijn vandaag met het derde leerjaar naar museum M geweest in Leuven. We mochten de werken van Sara Morris bewonderen. Ze waren heel groot en hadden mooie vormen en kleuren! Kijk je mee?

Jaarthema : overgang vuur naar aarde

Deze namiddag hadden we hoog bezoek op school. Boer Dries kwam met zijn kruiwagen vol potgrond en zakjes zaadjes. Hij wilde ons helpen om het nieuwe stukje jaarthema in te zetten door iedere klas te voorzien van een potje potgrond en een zakje zaadjes. Zo kunnen alle klassen ontdekken hoe iets groeit of het nu groenten of bloemetjes of kruiden zijn. We zijn benieuwd.

Zijn jullie benieuwd naar de foto's? Klik dan hier.

Circusatelier 4de leerjaar

We zijn naar het circusatelier geweest en hebben er heel wat geleerd. Zo hebben we leren balanceren op een ton en een eenwieler maar ook leren jongleren en trucjes gedaan op de trapeze.

Het werd grappig uitgelegd en voorgedaan. We kregen eerst de uitleg en dan mochten we zelf proberen. Daarbij moesten we elkaar soms ook helpen. Het was een superleuke voormiddag.

Kijk maar mee!!

Sportklassen dag 3

Onze laatste dag van de sportklassen. Na het ontbijten en inpakken zijn we gaan zwemmen.
Voor we de bus terug naar huis nemen krijgen we nog een lekkere maaltijd.

Kijken jullie mee naar onze laatste foto's?