4C Techniekdag

W.O. Techniekdag 1 in 4C

 

Op techniekdag hebben wij geleerd over de verschillende werktuigen die er bestaan. Daarna hebben we die werktuigen leren gebruiken. Zo hebben we met een hamer spijkers in een plank geklopt en met een zaag blokjes hout gezaagd. Al dat getimmer, gezaag en geplak heeft geleid tot een mooie flipperkast. Kijk maar!

 

Groetjes 4C

4C playbackshow

De bedoeling was een liedje te kiezen en hierop een dansje uit te voeren. Dit mocht met of zonder verkleedkleren. De meester was de presentator. Het was een tof feestje!  Kijk maar mee!

 Groetjes uit 4C

Lichtjeswandeling deel 2

Tijdens de lichtjeswandeling heerste er op de stand van de leerlingenraad, ondanks het gure weer, een gezellig kerstdrukte. Je kon er terecht voor een warme kerstwens of een sfeervolle winterse foto. Onze eigenste leerlingenraadfotografen vereeuwigden tientallen vrolijk, lachende gezichtjes, schattige kindjes, mama's en papa's al dan niet met kerstmuts, gezeten op de slee, met op de achtergrond de twinkelende lichtjes van onze kerstboom. Geniet mee...

3B techniekdag

Dinsdag 12 januari 2016 was onze eerste techniekdag van het schooljaar. We hebben geleerd hoe een duikboot, ballonraket, ballonwagen en een windmeter werkt.  We hebben het allemaal zelf in elkaar gestoken en ermee geëxperimenteerd. 

Kijken jullie mee?

4B verkeerspark

Eerst de theorie en dan de praktijk. Net zoals in het echt, krijgen we eerst uitleg van een agente over de regels en afspraken in het verkeer. Daarna mogen we uittesten of we ons ook met de fiets veilig op straat kunnen begeven. Kijk mee