Sportklassen dag 2

Het zonnetje scheen en het was erg hoog en droog op de toeristentoren.
Nadien leuk gesport en fijn gespeeld in de speeltuin.
Kijk je mee?

Sportklassen dag 1

Prachtige dag, prachtig weer, veel energie en leuke sporten als bmx, muurklimmen, badminton, zwemmen en golf! Wij hebben ons nog niet verveeld!

Kijk je mee?

Pensioenviering juf Krisje

Woensdag 28 maart : de kleuterschool viert juf Krisje want vrijdag gaat zij met pensioen. 's Ochtends werd ze door heel wat kleuterjuffen thuis opgehaald met de fiets om samen naar school te rijden. Daar kon ze van een ontbijt genieten met haar kleuters in de klas. Na de speeltijd vierden alle kleuters samen. Het verhaal van rupsje nooitgenoeg werd nagespeeld op maat van juf Krisje, haar fiets werd versierd, liedjes gezongen en op een gegeven moment ontstond er een wel heeeeeeeeel lange rups van kinderen. Het was superfijn! En we wensen juf Krisje een heel fijne tijd toe!

Kijk maar mee hoe fijn het was!

Sportdag 1ste en 2de graad

Wat een fijne en onvergetelijke dag!
Alleen maar opgewonden, blije, enthousiaste en sportieve kinderen gezien.
Voor sommigen was de dag nog te kort, zoveel was er te doen: laser shooten,  trampolinespringen, gocarts, hindernissenparcours, springkastelen....

Volgend schooljaar komen we terug! Kijk je mee?

Boekenrobot 3A

Voor de jeugdboekenmaand hebben wij met de klas onze eigen boekenrobot gemaakt. Samen hebben we nagedacht hoe we het beste konden bouwen met boeken en wat er typisch is aan een robot. Iedereen heeft zijn bijdrage geleverd en het resultaat mag er zijn!

Kijk je mee?