Pensioenviering juf Krisje

Woensdag 28 maart : de kleuterschool viert juf Krisje want vrijdag gaat zij met pensioen. 's Ochtends werd ze door heel wat kleuterjuffen thuis opgehaald met de fiets om samen naar school te rijden. Daar kon ze van een ontbijt genieten met haar kleuters in de klas. Na de speeltijd vierden alle kleuters samen. Het verhaal van rupsje nooitgenoeg werd nagespeeld op maat van juf Krisje, haar fiets werd versierd, liedjes gezongen en op een gegeven moment ontstond er een wel heeeeeeeeel lange rups van kinderen. Het was superfijn! En we wensen juf Krisje een heel fijne tijd toe!

Kijk maar mee hoe fijn het was!

Boekenrobot 3A

Voor de jeugdboekenmaand hebben wij met de klas onze eigen boekenrobot gemaakt. Samen hebben we nagedacht hoe we het beste konden bouwen met boeken en wat er typisch is aan een robot. Iedereen heeft zijn bijdrage geleverd en het resultaat mag er zijn!

Kijk je mee?

Carnaval in 4C

Een ontsnapte gevangene in streepjestenue, Michael Jackson, een gekke clown, een groen Minecraft-figuurtje, ... met carnaval kon het niet gek genoeg zijn in 4C. Kijk maar mee!

Hoorspelen 4C

De voorbije weken werkten we in kleine groepjes een hoorspel uit.
We bedachten ons eigen verhaal, schreven een script uit, oefenden en oefenden tot we dit resultaat kregen.
Luister maar mee…

Hoorspel arthur Kasper Niel Lucas en Mats

Hoorspel kasper lou jakob kay

Hoorspel Nikki Noor Lore Yulia Siska

Hoorspel lander tijl mats h en v

Carnaval 2018

Woensdag 7 februari : carnaval. Traditioneel komen we verkleed naar school. De juffen en de meesters hadden het thema "beroepen" gekozen en er waren opvallend veel koks, dokters en verpleegsters en hier en daar een boer of bouwvakker. De kinderen konden vrij kiezen hoe ze verkleed kwamen. We zagen heel wat zeer toffe creaties zoals Janssen en Janssen, een siamese tweeling, een lachend mannetje, frieten, bananen, cool-bluepakketjes, oude en jonge vrouwtjes, prinsessen en politie enzovoort!! Een bonte bende. En die bonte bende ging om half twaalf de straat op voor een stoet. Het was wel koud maar de zon scheen volop! 

Kijk maar mee!