4C groendag

Lokaal koken ofwel koken met groenten uit de moestuin van de juf. Pompoen, wortelen, paprika en ui. Dat zijn de ingrediënten waarmee we tijdens de groendag aan de slag gaan. Tranende ogen bij het snijden van ui? Dat probleem kennen de jongens van 4C niet. Duikbrilletjes bieden de oplossing J. Na het versnijden van de groenten brengen we alles op smaak met wat peper, zout, bouillonblokjes en room. En daarna is het proeven geblazen en genieten van meer, veel meer. De grote soepkom was leeg op het einde.

Benieuwd? klik hier

Het onderwaterparadijs 3A

Met onze klas 3A hebben we een filmpje gemaakt om mee te doen aan de creativiteitswedstrijd van de flying tiger (winkel).
Zo konden we kans maken op een knutselworkshop met allemaal materiaal van de flying tiger.
We hebben jammer genoeg niet gewonnen, maar om onze inzending te bekijken klik hier.

4C naar Ter Vlierbeke

Op 28 september zijn we met de klas een bezoekje gaan brengen aan het rusthuis Ter Vlierbeke. Daar hebben we rustig geturnd met de ouderlingen en ook voor hen een liedje gezongen. Dat vonden ze heel erg leuk en wij ook.

Kijk maar mee naar de foto’s.

 

 

Herfstwandeling 4A

Met 4A gingen we dinsdag 10 oktober naar het park voor een mooie herfstwandeling.

We onderzochten de paddenstoelen en keken goed naar de bladeren van de bomen.

Kijken jullie mee?

 

 

Lovenarenbroek 4B en 4C

Vrijdag 6 oktober trok 4B samen met de helft van 4C naar Lovenarenbroek in het Provinciaal Domein om daar aan beheerswerken te doen.

Zwaar labeur, door wind en regen, maar het was fijn zo eens een dagje uit de klas te zijn. Door de modder ploeteren, springen in de plassen, kikkers vangen, … het mocht allemaal.

Achteraf genoten we nog van een welverdiend speelmomentje in de waterspeeltuin.

Kijk maar mee!