Dansfeestje

Na een week van (gelukkig geen) bloed, (heel veel) zweet (hier en daar) tranen en ook wat haar minder van de stress presenteer ik jullie 'het virtuele dansfeest'.
Kei fijn om te zien dat er toch veel hebben meegedaan en hopelijk is jullie vreugde even groot als mijn want ik was heel blij dat het klaar was en natuurlijk ook met het resultaat :D!

Geniet ervan!

December tot februari in 5C

Jullie hadden nog een aantal foto’s te goed van onze gezellige momenten in 5C. Kerstsfeer, hard werken aan vlaggetjes voor de restaurantdag, kortom fijne momenten.

Voor de foto's, klik hier

Carnaval 2020 Abdij

Februari is carnavalmaand. Zo ook bij ons op school. Naar jaarlijkse gewoonte liepen we vanuit de hoofdschool in een stoet het blokje om. We konden dit jaar op veel toeschouwers rekenen.

Ook in de klassen bleek het reuzefijn te zijn.

Kijk maar!

Zwaaien aan de touwen, ringen en trapeze

Waaw, joepie, jeeh, .....
De kinderen waren door het dolle heen toen ze voor de eerste maal onze nieuwe klim installatie zagen.
We kunnen nu naar hartelust klimmen, draaien en zwaaien aan touwen, trapezes en ringen .

Dankzij de ouderraad, die tal van activiteiten organiseren, konden we deze installatie bekostigen.
Een welgemeende en hartelijke dank je wel van ons allemaal en van 3 fiere leerkrachten! Dikke mercie!

Hilde, Margot en Dries

Technopolis on Tour 5de leerjaar.

Op donderdag 6 februari ging het 5de leerjaar naar groep T voor een spectaculaire show van Technopolis. Het was spannend en leerrijk. Zo leerden we dat we nooit alleen naar de WC gaan maar de Gilles de giraf altijd op onze schouders mee gaat.

De lucht drukt namelijk altijd op ons met een gewicht van 1000kg. Net het gewicht van een volwassen giraf.