Daar zit muziek in

Een nieuwe maand... een nieuw thema in ons jaarthema! Juf Bieke vertelde ons, samen met haar kinderen, wat dat nieuwe thema is. Daar zit muziek in! Al zingend en dansend hebben de kleuters van juf Bieke ons getoond wat we deze maand kunnen doen.

Gezelschapsspelen 1B en 5A

Gezellig? Gezellig was het zeker! Tijdens deze koude, gezellige weken kwamen 1B en 5A twee keer samen om spelletjes te spelen. Samen met hun meter of Peter en enkele vriendjes konden alle kinderen genieten van deze gezellige gezelschapsspelen. Geniet maar met ons mee!

Spelnamiddag 1C en 5C

GEZELLIG samen in de klas, ons jaarthema was volop aanwezig! Rollende dobbelstenen, spannende kaartspellen en kakelende kippen, ze waren er allemaal bij tijdens onze spelnamiddag. Kijk je mee?

Sinterklaas in de Abdij

Hij komt! Hij komt! En hij is alweer vertrokken!

Naar jaarlijkse gewoonte bracht Sinterklaas onze school een bezoek. Woensdag was hij al in de Liemingen en vrijdag was de Abdij aan de beurt. De druilerige regen zorgde ervoor dat we hem onder het afdak van de oude speelplaats moesten ontvangen in plaats van op straat maar dat was geen probleem voor de Pieten en de Sint.

De hele dag bezochten ze alle klassen en de kinderen hebben hun beste beentje voorgezet. Er waren liedjes, versjes en zelfs een zoektocht naar pakjes. De kinderen waren superflink en er was ook snoep. De Sint heeft er alweer van genoten, en de kinderen ook.

Tot volgend jaar Sinterklaas!

Klik hier om te zien hoe leuk het was!

6C, 2C en KC1 : dag van het kind

Dag van het kind: gezelschapsspelletjes met 2C en de instapklas

De kinderen hebben recht op spel en ontspanning en het wil dan juist lukken dat we in ons jaarthema deze maand werken rond "Gezellig". Dus wat is er beter dan samen gezelschapsspelletjes spelen?