6°lj zeeklassen dag 3

Vroeg in de ochtend namen we de kusttram tot in Blankenberge. Daar gingen we een kijkje nemen in het museum Storms. We ontdekten hoe onweer ontstaat en konden in een windturbine gaan om te ervaren hoe sterk de wind van een tornado is! Nadien brachten we een bezoekje aan Sea Life. Wat een mooie vissen. Alle vissen vanuit de film Finding Dory waren ook van de partij.  Nu maken we ons klaar voor een fantastische afsluiter van onze zeeklassen: de fuif! Tot morgen allemaal. 

 

 Voor de foto's, klik hier

6°lj zeeklassen dag 2

Goedenavond! Wat een zonnige dag vandaag. Ideaal voor een ochtendwandeling op het strand. Samen wandelden we van Bredene naar Oostende. Gelukkig namen we op de terugweg wel de kusttram . :-) Na een gezellige lunch was het tijd voor actie! We gingen allerlei sportieve uitdagingen aan tijdens de challenge games. Nadien trokken we nog even naar de duinen voor een levensechte stratego. Hierna konden we eindelijk aan tafel. Njammie, wat een lekkere spaghetti. Nu kijken we gezellig samen naar een film en nadien gaan we slapen. Tot morgen! 

Dikke kus van alle kapoenen van het zesde.  

Klik hier voor de sfeerbeelden!

Veldloop 2016

woensdag 28 september : onze jaarlijkse afspraak met de veldloop van SVS. Met meer dan 100 leerlingen namen we dit jaar weer deel.

Allemaal verdienen ze een dikke proficiat voor hun deelname! Twee leerlingen behaalden een medaille, met name Anouck Florquin en Noor Depoortere uit het derde leerjaar.

Op naar volgend jaar!

 

6°lj zeeklassen dag 1

Na een lange busrit kwamen we aan in Diksmuide. We namen een kijkje in de loopgraven. Nadien gingen we op bezoek bij de ijzertoren. Omdat het heel zonnig weer was, hadden we boven op de toren een prachtig uitzicht! Daarna konden we even tot rust komen op onze kamers. Vlak voor het slapen gaan, gingen we nog snel een kijkje nemen op het strand. En dan... tijd om te gaan slapen. Slaapwel! 

Klik hier voor foto's van dag 1

Het 1ste en het 5de leerjaar naar het park

Aangezien de weergoden ons deze keer wel heel goed gezind waren, vertrokken we ’s ochtends vroeg al naar het park. Met onze meter of peter uit het vijfde leerjaar wandelden we naar de speeltuin. Daar aangekomen, mochten we spelen naar hartenlust! Na een deugddoende slok (of meerdere slokken!) water, keerden we terug naar school waar we afscheid namen van onze meter of peter. Het was een superleuke voormiddag! Kijk je mee?