Boekenbeurs

De boekenbeurs komt eraan! Stefan Boonen is weer op post, maar… hij brengt Mister Melvin mee.

Ken jij Mister Melvin? Noteer dus alvast donderdag 27 oktober 2016 en spring zeker binnen.

P.S. Vergeet je geluksvogel niet binnen te brengen ten laatste op dinsdag 25 oktober 2016.

Groendag 5C

Op 14-10 was het Groendag in de hele school. In 5C maakten we heerlijke gezonde fruityoghurt met meusli en een witloofslaatje met appel, peer, spekjes, kaas en walnoten.

Wat hebben we gesmuld en genoten want we mochten ook proeven van de aardappelwafeltjes van 5A en de groentenburgers van 5B mmmmmmm.

Verder zien jullie nog wat sfeerbeelden uit onze klas.

Geniet ervan!

6°lj zeeklassen dag 3

Vroeg in de ochtend namen we de kusttram tot in Blankenberge. Daar gingen we een kijkje nemen in het museum Storms. We ontdekten hoe onweer ontstaat en konden in een windturbine gaan om te ervaren hoe sterk de wind van een tornado is! Nadien brachten we een bezoekje aan Sea Life. Wat een mooie vissen. Alle vissen vanuit de film Finding Dory waren ook van de partij.  Nu maken we ons klaar voor een fantastische afsluiter van onze zeeklassen: de fuif! Tot morgen allemaal. 

 

 Voor de foto's, klik hier

6°lj zeeklassen dag 4

Natuurlijk moet de laatste avond van de zeeklassen afgesloten worden met een knaller van een fuif. En of dat het een knaller was. De kinderen lieten zich volledig gaan op de beats van de muziek. De volgende ochtend hebben we allemaal goed opgeruimd en zijn we nog eens naar het strand getrokken voor een zandkastelenwedstrijd. Deze prachtexemplaren kan je    hier   bewonderen. 

6°lj zeeklassen dag 2

Goedenavond! Wat een zonnige dag vandaag. Ideaal voor een ochtendwandeling op het strand. Samen wandelden we van Bredene naar Oostende. Gelukkig namen we op de terugweg wel de kusttram . :-) Na een gezellige lunch was het tijd voor actie! We gingen allerlei sportieve uitdagingen aan tijdens de challenge games. Nadien trokken we nog even naar de duinen voor een levensechte stratego. Hierna konden we eindelijk aan tafel. Njammie, wat een lekkere spaghetti. Nu kijken we gezellig samen naar een film en nadien gaan we slapen. Tot morgen! 

Dikke kus van alle kapoenen van het zesde.  

Klik hier voor de sfeerbeelden!