2C en 6C ganzenbord

Ganzenbord spelen met peter- meterklas

Hallo!!
Ik ben Hannes
We hebben ganzenbord gespeeld  met onze peter en meterklas
Het was super leuk
Hannes

Hallo!!
Ik ben Willem van 6C en we maakten een ganzenbord in de klas om met ons peter-meter kind te spelen op de dag van het kind en het was SUPER!
Willem

Kijken jullie mee?

1B en 5B vieren de dag van het kind

Op vrijdag 20 november vierden we samen met onze peter-meterklas de dag van het kind. De jongens en meisjes van het 5de leerjaar maakten speciaal voor de kinderen van het eerste leerjaar allemaal een prachtig ganzenbord over ons jaarthema ‘Natuurlijk!’. Op de dag van het kind mochten we dan samen deze splinternieuwe spelen gaan uittesten. Het was SUPERleuk, kijk maar mee!

5A naar Xperilab

Na al verschillende proefjes in de klas te hebben gezien en gedaan was het nu tijd voor het echte werk. Op 26 oktober trokken we naar het experilab waar we een echt witte labo jas mochten aantrekken. Eerst nog wat naar de uitleg luisteren en dan aan de slag!

Van werken met een microscoop, het ontwerpen van de wieken van een windmolen tot het maken van tandpasta. Hier kan je het meebeleven.

1 minuut stilte voor Parijs

Ook onze school hield vandaag 1 minuut stilte voor de slachtoffers in Parijs..kijk maar mee..

5A speelt poppenspel in 1A

Deze keer niet mol en beer, maar wel mol en eekhoorn op bezoek in het 1e leerjaar. Na veel schrijven, oefenen en het ontwerpen van achtergronden en extra’s was 5a er klaar voor om hun poppenspel te gaan tonen in hun peter-meterklas.

Zowel 1e als 5e leerjaar en de juffen hebben genoten van de mooie achtergronden, accessoires en fijne dialogen.
Kijk maar mee!