Sportdag Liemingen met het 6de leerjaar

Samen met alle kinderen van het 6de leerjaar hebben we een ganse voormiddag gesport.
Hoe leuk was dat !
Juf Margot was weer super.Dankewel voor de organisatie😘

Pyjamadag en pannenkoeken

De leerlingenraad had een idee....
Zo wouden ze graag een pyjamadag op school.

Eerst was het ochtendgym op de speelplaats en iedereen deed goed mee.
Verder gingen de leerlingen nog voorlezen bij hun meter/peter, deden sommige een kussengevecht, keken een film, speelden spelletjes,.....

Pyjamadag is top !!!
Wil je zien hoe we ervan genoten, klik op deze link.

Ooh ja, de juffen en meesters hebben ons nog getrakteerd op pannenkoeken...die hadden we gewonnen met de 1 tegen allen op vlierbeekkermis.

5C verjaardag juf

De juf was jarig en dat moest gevierd worden..., vonden de leerlingen van 5C. We maakten er een leuk feestje van. Dank je wel aan alle mama’s en papa’s voor al het lekkers.

sfeerbeelden vind je hier

5C en de kinderklimaatraad

Suzanne ging voor onze school 4 woensdagen naar de kinderklimaatraad. En wij mochten gaan luisteren naar welke goede ideeën ze hadden voor schepen Mohammed Ridouani.

klik hier voor de foto's

6C bij de politie op bezoek

Eerst moesten we naar het politiebureau met de fiets. We kregen een beetje uitleg over wat we allemaal gingen doen. We kregen een rondleiding van onze klasagent. We zagen een cel voor een minderjarige en liepen door de gang waar de gevangenen zaten. Daarna kregen we een voorstelling van een politiehond. We zagen een soort training van wat de honden moeten kunnen. We mochten op een echte politiebrommer.  We mochten ook in de autobus van de politie waar de gevangenen in zitten. Er was ook ‘peperspray’   die ze in onze ogen hebben geschoten. Tot slot hebben we nog een cadeautje gekregen van de politie.

voor sfeerbeelden, klik hier