5C naar het witloofmuseum

We gingen vorige maand op uitstap naar het witloofmuseum. We maakte. Zaadbollen, zagen hoe witloof groeit en we mochten zelfs wormen proeven 😱.

Kijk maar mee!

Pensioenviering juf Krisje

Woensdag 28 maart : de kleuterschool viert juf Krisje want vrijdag gaat zij met pensioen. 's Ochtends werd ze door heel wat kleuterjuffen thuis opgehaald met de fiets om samen naar school te rijden. Daar kon ze van een ontbijt genieten met haar kleuters in de klas. Na de speeltijd vierden alle kleuters samen. Het verhaal van rupsje nooitgenoeg werd nagespeeld op maat van juf Krisje, haar fiets werd versierd, liedjes gezongen en op een gegeven moment ontstond er een wel heeeeeeeeel lange rups van kinderen. Het was superfijn! En we wensen juf Krisje een heel fijne tijd toe!

Kijk maar mee hoe fijn het was!

Carnaval 2018

Woensdag 7 februari : carnaval. Traditioneel komen we verkleed naar school. De juffen en de meesters hadden het thema "beroepen" gekozen en er waren opvallend veel koks, dokters en verpleegsters en hier en daar een boer of bouwvakker. De kinderen konden vrij kiezen hoe ze verkleed kwamen. We zagen heel wat zeer toffe creaties zoals Janssen en Janssen, een siamese tweeling, een lachend mannetje, frieten, bananen, cool-bluepakketjes, oude en jonge vrouwtjes, prinsessen en politie enzovoort!! Een bonte bende. En die bonte bende ging om half twaalf de straat op voor een stoet. Het was wel koud maar de zon scheen volop! 

Kijk maar mee!

Netbaltoernooi 5de leerjaar

 
Op 5 februari deden de leerlingen van het 5de leerjaar hun uiterste best om de winnaar te worden van het jaarlijkse netbal toernooi. De inzet was formidabel, de samenwerking was prachtig, de strijdlust was ongezien. We hebben prachtige wedstrijden gezien, iedereen mag trots zijn. Kijk je mee?

5C op Ketnet King Size

We zijn er zondag 24 december vroeg voor moeten opstaan. Maar jongens het was de moeite.
Samen met Charlotte, Sander, Sara en Thomas in de ketnetstudio zitten en live op TV komen.
We hadden heel wat te vertellen tijdens onze kerstfeestjes.