Daar zit muziek in

Een nieuwe maand... een nieuw thema in ons jaarthema! Juf Bieke vertelde ons, samen met haar kinderen, wat dat nieuwe thema is. Daar zit muziek in! Al zingend en dansend hebben de kleuters van juf Bieke ons getoond wat we deze maand kunnen doen.

Kijk maar mee!

Kerst bij de kikkers 1KA

Heel, heel, heel erg bedankt! 
Tijdens de gezelligste tijd van het jaar maakten we het in de klas ook wat gezelliger. We versierden onze kerstboom en staken de lichtjes aan. Met de kaarsen bij de adventskrans hebben we afgeteld naar ons kerstfeest en zo ook naar de geboorte van Jezus. Ons kerstfeest was een groot succes! De mama's en papa's hebben goed gebakken en wij hebben lekker gesmuld. Wij zagen er trouwens ook allemaal piekfijn uit voor het feest. Dat moet je zien!

'Hé, hé, kaboutertjes' 1KA

Tijdens de herfstvakantie hadden er heel wat kleine mannetjes hun intrek genomen in onze klas. Onze klas leek wel een heus kabouterdorp. We leerden een kabouterdans, gingen op kabouterwandeling en maakten veel plezier.
Kijk je mee?

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in ons schoentje 1KA

Hij kwam, hij kwam, die lieve goede Sint.... en zijn zwarte pieten kwamen ook mee. Wat een grote kapoenen zijn die zwarte pieten. Overal in de klas stonden zware handafdrukken, onze schoenen hadden ze verstopt en onze klas lag vol met snoepjes! De Sint bracht heel wat cadeautjes want er waren dit jaar alleen maar flinke kindjes had hij gezegd. Benieuwd wat hij bracht, neem snel een kijkje tussen onze sfeerbeelden

Herfst in de kikkerklas 1KA

Tijdens de herfst kregen we heel wat bezoek in onze klas. Plots woonden er drie beren en een heel ondeugend meisje, Goudlokje in onze klas. Aan de hand van rollenspel speelden we het hele verhaal opnieuw. Om af te sluiten maakten we heerlijke 'berenpap'. 
Goudlokje en haar drie beren werden terug naar hun huisje in het bos gestuurd want heksje Mimi wou ook graag komen logeren. Zij werd 3 jaar en gaf een groot heksenfeest! Kijken jullie even mee?