Ziek zijn 1KB

Door de vele zieken in onze klas werd het eens tijd om elkaar grondig te onderzoeken. De mama van Roda kwam vertellen wat er met baby's gebeurt als ze naar de dokter bij Kind en gezin gaan. De mama van Andreas is dan weer verpleegster en kwam ons vertellen wat er gebeurt als er een kindje heel erg ziek is zodat ze een infuusje moeten krijgen voor de medicamentjes toe te dienen. We knutselden een ziekenwagen, we onderzochten elkaar en ook de juffen. Kortom dolle pret!

Circus in de rupsenklas 1KB

Twee circustenten vulden onze klas, in de gang konden we kunstjes doen met doekjes, ballen en hoepels, we konden ons verkleden in de gekste dingen, we schilderden er op los want dat vinden we reuze. Ook vierden we de verjaardag van Yassine, zo fier dat hij was.En natuurlijk ons carnavalsfeestje met stoet. Een prachtige dag die we starten met een klein showmoment op de tafel zodat iedereen de prachtige kostuums konden bekijken.

Frietjesdag

Het wordt stillaan een traditie. Na de restaurantdag hielden we nog even de frituur open, zodat we een heus frietjesfeest konden houden voor al onze kleuters en het 1ste leerjaar.
Dankzij de weergoden hebben we er in het zonnetje van kunnen genieten.

En of het lekker was?  Oooooooh ja.....kijk maar mee!

Klasoverschrijdend spelen in de klassen 1KA-1KB-1KC

Tijdens de week voor de krokusvakantie starten we de week eens wat anders. Zo mochten we in 3 klasjes gaan spelen. We konden op verkenning in de ballonnen-, rupsen- en kikkerklas. Zo konden we eens met ander speelgoed en nieuwe vriendjes spelen.

Carnaval 2019

Het is woensdag 27 februari en het is 20 graden buiten! Onder een stralende zon vierden we vandaag carnaval op school. Afsluiten deden we met een stoet. Voor 1 keer moesten we onze jassen niet aandoen en konden de verkleedkleren in volle glorie getoond worden.

Voor sfeerbeelden klik hier