pietenparcours deel 2

Dag Sinterklaas,

Zou ik een pietje mogen zijn?
Eentje met een pietenpakje, dat lijkt me reuzefijn.

Ik ben niet bang voor paarden
en durf best op het dak.

En ik ben sterk genoeg
om te sjouwen met de zak.

Zie ginds komt de stoomboot in 1KB aan

ZIE GINDS KOMT DE STOOMBOOT
Zwarte pieten klein en groot
varen met de stoomboot.
Wiebele, wiebele doet de boot
vol speelgoed en vol pepernoot.
Holladie holladie holladie hé
wieg maar vrolijk met ons mee.
Holladie holladie holladie hé

Twinkelende lichtjes in rupsenklas

2018 zit er weer op, toch in onze klas. Wat hadden we het weer gezellig in onze klas de voorbije 2 weken. We hebben de kerstboom versierd en konden dit ook nog in de poppenhoek doen, de juffen hingen overal twinkelende lichtjes, we schilderden kerstbomen, oefenden onze nieuwjaarsbrief en kerstliedje, we hadden 2 jarige vriendjes en als kers op de taart hadden we een supergezellig kerstfeestje met heel veel lekkers. Wat hebben we toch weer lekker gesmuld. Dank u voor al het lekkers. Fijne feesten en tot in 2019 voor weer heel wat leuks te doen in onze klas!

De bakpieten van 1KA en 1KB aan het werk 10 dec.

Als leuke afsluiter van het thema gingen we aan de slag als echte bakpieten.
We hebben gekneed, gekneed en nog eens gekneed. Daarna alles flink platduwen, maar niet te plat en dan leuke vormpjes uitsteken. Op het einde van de klasdag mochten we proeven van onze zelfgebakken speculaas. Mmm...

Watertanden jullie mee?