Klasoverschrijdend spelen in de klassen 1KA-1KB-1KC

Tijdens de week voor de krokusvakantie starten we de week eens wat anders. Zo mochten we in 3 klasjes gaan spelen. We konden op verkenning in de ballonnen-, rupsen- en kikkerklas. Zo konden we eens met ander speelgoed en nieuwe vriendjes spelen.

Circuskunstjes bij de jongste kleuters 1KC

Wat een muzikaal talent bij de ouders van de ballonnenklas. De papa van Zoë en bompa van Nore kwamen liedjes zingen met de gitaar. We mochten zelfs eens proberen of we ook gitaar konden spelen.Ook had de opa ene mondharmonica mee en als je daarop blies kwam er ook muziek uit, zo leuk! Dit was niet het enige er kwamen ook 2 goochelaars de opa en papa van Adam. Die toverden de bananen in stukjes zonder een mes te gebruiken. Gek hé.

Carnaval in 1KA, 1KB en 1KC

Tijgers, superhelden, prinsessen en zelfs een robot... waren allemaal aanwezig op ons carnavalsfeest! Op de catwalk kon iedereen hun prachtig kostuum tonen. Samen dansen en een feesttrein maken vonden we fijn. Daarna mochten we nog smullen van wat lekkers in de klas. En niet te vergeten de stoet met de hele school.
Kijk je mee?Kijk je mee?

Frietjesdag

Het wordt stillaan een traditie. Na de restaurantdag hielden we nog even de frituur open, zodat we een heus frietjesfeest konden houden voor al onze kleuters en het 1ste leerjaar.
Dankzij de weergoden hebben we er in het zonnetje van kunnen genieten.

En of het lekker was?  Oooooooh ja.....kijk maar mee!

Carnaval 2019

Het is woensdag 27 februari en het is 20 graden buiten! Onder een stralende zon vierden we vandaag carnaval op school. Afsluiten deden we met een stoet. Voor 1 keer moesten we onze jassen niet aandoen en konden de verkleedkleren in volle glorie getoond worden.

Voor sfeerbeelden klik hier