Verloren voorwerpen

Vele verloren/gevonden voorwerpen zijn op zoek naar hun baasje.
Help jij mee ze hun weg te vinden?

Klik hier voor een overzicht.

Thema verkeer 1KC

Tijdens het thema verkeer deed de instap hele leuke dingen. We fietsen met onze eigen fiets op een parcours, tussendoor, onderdoor, erover,... Daarna mochten we door de carwash rijden en onze fietsen wassen. Even bijtanken in het tankstation en weer verder fietsen. Onze fiets kreeg ook wat versiering die we zelf hebben geknutseld. Ten slotte kregen we nog bezoek van 4 politie agenten. Wie wou mocht eens in de combiwagen of op de moto zitten. We hebben heel wat bijgeleerd! Kijk je mee?

buitenspeeldag 1KC

Zo ging de buitenspeeldag bij de instapklas:
* We mochten fietsen op de parking, leuk eens zoveel plaats!
* We maakten kampen met dekens en een tent om in te spelen.
* In de kleutertuin spelen.
* Ons fruit en boterhammen aten we op aan de bankjes op de speelplaats.
* In de namiddag gingen we de buurt rond de school nog vuilvrij maken.
Daarna waren niet alleen de kinderen maar ook de juffen moe van een hele dag buitenpret!

Fotoshoot 1KC

De instapklas kreeg een heuse fotoshoot van de mama van Jay. Wat een leuke ervaring was dat! Zeker een aanrader als je eens een fotograaf zoekt voor toffe, spontane foto's.

Voor de foto's naturel : klik hier
Voor de foto's vintage : klik hier
Voor de foto's zwart-wit : klik hier

Ster 1 is binnen!

Vandaag was er op school buitenspeeldag. Om de dag goed te starten, begonnen we met een gezamelijke dans op de oude speelplaats.

Met deze dans haalden we onze eerste ster binnen! Nog 4 sterren te gaan.

Voor sfeerbeelden, klik hier

Voor de video van het dansje, klik hier