Daar zit muziek in

Een nieuwe maand... een nieuw thema in ons jaarthema! Juf Bieke vertelde ons, samen met haar kinderen, wat dat nieuwe thema is. Daar zit muziek in! Al zingend en dansend hebben de kleuters van juf Bieke ons getoond wat we deze maand kunnen doen.

Kerstverhaal

Vandaag brachten de juffen van de kleuterschool en het eerste leerjaar het kerstverhaal voor al hun kinderen.

Het was een mooie voorstelling en de kinderen hebben ervan genoten.

Kijk maar mee.

Herfst/Spinnen en pompoenen in 1KC

De blaadjes veranderen van kleur en vallen van de bomen,de herfst staat voor de deur.. Ook Halloween met griezelspinnen en de oranje pompoenen kwamen aan bod.. Enkele foto's hiervan vind je hier..

November in 1KC

Na een welverdiende herfstvakantie mochten we nieuwe vriendjes verwelkomen. We verkenden samen de klas en al spelend leerden we elkaar kennen. Ook Olivia mocht thuis iemand welkom heten, ze werd grote zus van Ella. Proficiat!
Enkele sfeerbeelden van de maand november kan je hier bekijken..

Goudlokje en de drie beren 1KC

Juf vertelde een boekje van Goudlokje en de drie beren, wat was dat een spannend verhaal! Een hele week werkten we hierrond. Als afsluiter maakten we dan ook echte berenpap! Dat zie je hier..