3KA studeert af

Een kleine ceremonie om te vieren dat 3KA afgestudeerd is van de kleuterschool.
Alle kinderen zaten in spanning te wachten op hun stoel tot meester Dieter hen naar voren riep voor een 'lucht' high five en een echt diploma.
Proficiat aan al mijn vriendjes, ik ben trots op jullie!

Juf Hanne

Voor de foto's, klik hier

Boodschap voor de kleuters

Liefste kleuters,

De juffen en de meester hebben een boodschap voor jullie. Kijken jullie mee?
Klik snel hier.

3KA en 3KB naar Hidrodoe

Maandag ging de 3de kleuterklas op uitstap naar Hidrodoe in Herentals. We konden er volop ontdekken, onderzoeken en experimenteren met water. Er waren verschillende proefjes en opdrachten die we helemaal zelf mochten uitvoeren want in dit museum MOET je alles aanraken! We kregen ook een 3D film te zien over grondwater en mochten nog wat buiten spelen op de Hidrodoe boot. Iedereen heeft een leuke dag gehad en als aandenken kregen we nog een drinkbeker cadeau.

Klik hier om te zien hoe leuk het was!

Dansfeestje

Na een week van (gelukkig geen) bloed, (heel veel) zweet (hier en daar) tranen en ook wat haar minder van de stress presenteer ik jullie 'het virtuele dansfeest'.
Kei fijn om te zien dat er toch veel hebben meegedaan en hopelijk is jullie vreugde even groot als mijn want ik was heel blij dat het klaar was en natuurlijk ook met het resultaat :D!

Geniet ervan!

Zwaaien aan de touwen, ringen en trapeze

Waaw, joepie, jeeh, .....
De kinderen waren door het dolle heen toen ze voor de eerste maal onze nieuwe klim installatie zagen.
We kunnen nu naar hartelust klimmen, draaien en zwaaien aan touwen, trapezes en ringen .

Dankzij de ouderraad, die tal van activiteiten organiseren, konden we deze installatie bekostigen.
Een welgemeende en hartelijke dank je wel van ons allemaal en van 3 fiere leerkrachten! Dikke mercie!

Hilde, Margot en Dries