Frietjesdag

Het wordt stillaan een traditie. Na de restaurantdag hielden we nog even de frituur open, zodat we een heus frietjesfeest konden houden voor al onze kleuters en het 1ste leerjaar.
Dankzij de weergoden hebben we er in het zonnetje van kunnen genieten.

En of het lekker was?  Oooooooh ja.....kijk maar mee!

Carnaval 2019

Het is woensdag 27 februari en het is 20 graden buiten! Onder een stralende zon vierden we vandaag carnaval op school. Afsluiten deden we met een stoet. Voor 1 keer moesten we onze jassen niet aandoen en konden de verkleedkleren in volle glorie getoond worden.

Voor sfeerbeelden klik hier

Sneeuwpret bij de 3de kleuterklas

Woensdag 23 januari werd onze fietsdag een sleedag.

Het was een heel avontuur.

Kijk maar mee.

3kk op bezoek in het eerste leerjaar

Op donderdag 24 januari was het weer zover! Voor de tweede keer dit schooljaar kwamen de kapoenen van de derde kleuterklas op verkenningstocht in het eerste leerjaar! Deze keer bezochten ze een ander klasje… Ze hadden een reuze-leuke tijd!