Photobooth leerlingenraad op lichtjestocht

Op de lichtjestocht zorgde de leerlingenraad voor een photobooth waar je met familie, vrienden op de foto kon gaan al dan niet gebruik maken van attributen.

Hier zie je een aantal sfeerbeelden van de avond.

 

Kerstfeest in de Liemingen

Het was weer tijd voor ons kerstbuffet.  Veel mama's, papa's, oma's en misschien ook wel opa's hadden weer hun best gedaan om lekkere koekjes, cakejes en wafels te bakken. Voor alle lekkernijen : DANK DANK DANK !!!
Voor de eerste keer hadden we zelf een pinata.  Dankjewel aan de mama van Amalia die de kerstpinata had gemaakt.  
Kijk maar naar de foto's en het filmpje.  

Heksen thema rupsenklas in de Liemingen

De voorbije twee weken werkten we in onze klas rond heksen. Verkleden, toverspreuken en allerlei brouwseltjes maken , schoenen ontwerpen voor Hennie de heks  waren enkele van de activiteiten. 

SINTFEEST in de LIEMINGEN

Superspannend was het op 5 december ' s morgens, want Sinterklaas kwam naar onze school.  We hadden een grote troon gemaakt en die stond klaar.   En daar was hij, met 2 zwarte pieten.  Die gooiden snoepjes.  
Alle klassen zongen en liedje of vertelden een versje, de juffen deden een gek dansje.   4 grote zakken stonden klaar om uit te pakken in de klas. We gingen een hand geven aan Sinterklaas en we kregen een zak met lekkers.  Dan moesten ze spijtig genoeg verder.  
Tot volgend jaar Sint en pieten.   

Groendag in de Liemingen

Groendag in de liemingen met lekkere soep, pompoenpuree en een worteltapenade. 
Kijken jullie mee?