Vince de politieman in de Liemingen

Tijdens de verkeersweek kregen we bezoek van Vince, de politieman.  Met zijn mooie moto reed hij de speelplaats op.  Hij maakte wel véél lawaai, Het fluitje en de sirene waren oorverdovend. Maar nu weten we ook dat we altijd hulp mogen vragen aan een politieman. Dat vertelde hij.   
Dankewel Vince.  Tot ziens op de weg.
Kijk je mee?

Liemingen : Sherborn op de mamadag

Het was een zonnige dag.   De speelplaats stond vol met mama's in sportieve outfit. Want het was "mamadag".   Samen met je mama en je juf turnen onder leiding van juf Margot: hoe fijn was dat !!

Na de stevige work-out waren er koekjes en een lekkere (alcoholvrije) mojito om je hongertje en dorst te lessen.  

Kortom, een mamadag om niet te vergeten.😉😉
Het liemingenteam 

Klusdag Liemingen

Klusdag in de Liemingen. Er is weer veel werk verzet.
Bedankt aan alle ouders die geholpen hebben!
Kijk je mee?

Vlierbeekkermis

Een zonovergoten dag, lachende kinderen en genietende ouders!
Het was een fijn feest voor jong en oud!
Vele kinderen deden hun uiterste best om alle één-tegen-allen proeven uit te voeren. Proficiat jullie dat schitterend gedaan. Leerkrachten, vet uw pannetje al maar in want er zullen veel pannenkoeken gebakken moeten worden!
Geniet mee van de sfeerbeelden.

Pensioenviering juf Krisje

Woensdag 28 maart : de kleuterschool viert juf Krisje want vrijdag gaat zij met pensioen. 's Ochtends werd ze door heel wat kleuterjuffen thuis opgehaald met de fiets om samen naar school te rijden. Daar kon ze van een ontbijt genieten met haar kleuters in de klas. Na de speeltijd vierden alle kleuters samen. Het verhaal van rupsje nooitgenoeg werd nagespeeld op maat van juf Krisje, haar fiets werd versierd, liedjes gezongen en op een gegeven moment ontstond er een wel heeeeeeeeel lange rups van kinderen. Het was superfijn! En we wensen juf Krisje een heel fijne tijd toe!

Kijk maar mee hoe fijn het was!