Herfstfeest Liemingen

Herfst is gekomen...zelfs tot in de klas van de eendjes en de kevertjes!
Spelen met noten en buizen, knutselen met blaadjes, juf. Greet kwam werken met stokken en klei en we mochten proeven van allerlei!
Hoe krijgen we een okkernoot open? Lusten wij dat wel? voor wie zijn de eikeltjes? Wat proef jij met de ogen toe: een appel of een peer? een kastanje of een okkernoot?
Appelmoes maken voor het herfstdiner, we hielpen allemaal vlijtig mee!
Kijken jullie mee?

Klusdag Liemingen

Op zaterdag 24/10 vond de eerste klusdag plaats in de wijkschool. Er stonden heel wat klussen op het programma: Aanleg fietsenparking en fruittuintje, nieuwe afspanningsdraad plaatsen,.... Vele handen hielpen aan de verwezenlijking ervan en het resultaat mag er wezen. Aan allen die meegeholpen hebben : Een welgemeende DANKJEWEL!!! Liemingen rules.

Kijk je mee?

KW2 naar Planckendael

Wil jij weten welke route de rupsjes volgden in Planckendael?

Bekijk dan hier de foto's

KW2 naar het bos

Tikkertje waarbij je niet kan aangetikt worden als je tegen een boom plakt . Kastanjes,eikels,blaadjes, paddenstoelen zoeken. Verstoppertje spelen en klimmen in een klimboom. We deden het allemaal. Bekijk hier de foto's.

KW2: De rupsen rollen

We" rolden" deze week in een nieuw thema. Op donderdag mochten de kinderen iets rollend meebrengen om buiten mee te ravotten. Via deze weg wil ik de ouders hiervoor bedanken want de kleuters vonden het superfijn !!

Kijk maar mee !