Frietjesdag

Het wordt stillaan een traditie. Na de restaurantdag hielden we nog even de frituur open, zodat we een heus frietjesfeest konden houden voor al onze kleuters en het 1ste leerjaar.
Dankzij de weergoden hebben we er in het zonnetje van kunnen genieten.

En of het lekker was?  Oooooooh ja.....kijk maar mee!

Carnaval in het eerste leerjaar

Het eerste leerjaar viert carnaval, en hoe! Een knotsgekke bende stond ons ’s ochtends op de speelplaats op te wachten! Er waren politie-agenten, ridders, indianen, prinsessen in alle soorten, … Kortom, het was een reuze-leuke dag!

letterfeest in het eerste leerjaar

GROOT feest in het eerste leerjaar! We kennen alle letters! We maakten er een superleuk feest van met lekkere letterkoekjes, mooie knutselwerkjes van onze lievelingsletter én… we kregen belangrijk bezoek! Meester Dieter kwam controleren of we ook écht alle letters kenden… Gelukkig konden we hem overtuigen en dus kreeg iedereen een letterdiploma! Een dikke proficiat aan alle letter-kampioenen van het eerste leerjaar!
Kijken jullie mee?

Carnaval 2019

Het is woensdag 27 februari en het is 20 graden buiten! Onder een stralende zon vierden we vandaag carnaval op school. Afsluiten deden we met een stoet. Voor 1 keer moesten we onze jassen niet aandoen en konden de verkleedkleren in volle glorie getoond worden.

Voor sfeerbeelden klik hier