Sinterklaas in de Abdijschool

6 december! Alle kinderen van de abdijschool Vlierbeek staan de Sint op te wachten! Zou hij wel komen?

Ja hoor! De Sint en twee van zijn pieten kwamen te voet aan en ging de ganse dag op bezoek bij alle klassen.

Dat was zeer leuk.

De kleine chef

In het kader van Kinderkuren hebben een aantal leerlingen van het eerste en tweede leerjaar een workshop kindercocktails en handhapjes gevolgd, gegeven door De Kleine Chef. Ze hadden er duidelijk zin in.

Kijk maar

Yoga voor 1, 5 en 6

Yoga tijdens de middag.
Gisteren was de derde graad aan de beurt en vandaag was het aan het 1ste leerjaar.
Ook deze kinderen konden ontspannen aan de namiddag beginnen.
Enkele sfeerbeelden.

Gezond en wel, super in je vel.

De maand september zit er al op en ons jaarthema leeft volop in de school. In de eerste schoolmaand hebben we de focus gelegd op vrienden maken, vrienden zijn. De peter-meterklassen hebben activiteiten samen gedaan en elke klas maakte een poster met de handen van de kinderen. En het zijn stuk voor stuk pareltjes geworden. Deze kan je  hier    nu ook bewonderen.

In de maand oktober  is de slogan : De wind waait fel, kleuren veranderen snel.