Sinterklaas in de Abdijschool

6 december! Alle kinderen van de abdijschool Vlierbeek staan de Sint op te wachten! Zou hij wel komen?

Ja hoor! De Sint en twee van zijn pieten kwamen te voet aan en ging de ganse dag op bezoek bij alle klassen.

Dat was zeer leuk.

Mol en eekhoorn 1C-5C

De leerlingen van het 5C hebben een week hard gewerkt om een kort verhaaltje te maken over een mol en een eekhoorn. Niets is leuker dan je verhaal ook te mogen spelen. Dus gingen we een namiddag naar onze peter en meterklas 1C en mochten zij bij de poppenkast genieten van onze leuke vertelsels.

Yoga voor 1, 5 en 6

Yoga tijdens de middag.
Gisteren was de derde graad aan de beurt en vandaag was het aan het 1ste leerjaar.
Ook deze kinderen konden ontspannen aan de namiddag beginnen.
Enkele sfeerbeelden.

De kleine chef

In het kader van Kinderkuren hebben een aantal leerlingen van het eerste en tweede leerjaar een workshop kindercocktails en handhapjes gevolgd, gegeven door De Kleine Chef. Ze hadden er duidelijk zin in.

Kijk maar