Integratie 3de KK en 1ste lj

Voor de laatste keer dit schooljaar gingen de kinderen van de 3de kleuterklas een kijkje nemen in het eerste leerjaar. Hoe dat eraan toe ging deze keer, zie je op de foto's in bijlage.

Voor de sfeerbeelden, klik hier

Verloren voorwerpen

Vele verloren/gevonden voorwerpen zijn op zoek naar hun baasje.
Help jij mee ze hun weg te vinden?

Klik hier voor een overzicht.

Ster 1 is binnen!

Vandaag was er op school buitenspeeldag. Om de dag goed te starten, begonnen we met een gezamelijke dans op de oude speelplaats.

Met deze dans haalden we onze eerste ster binnen! Nog 4 sterren te gaan.

Voor sfeerbeelden, klik hier

Voor de video van het dansje, klik hier

Boerderijklassen 1ste leerjaar

Op een regenachtige ochtend stapten we allen goedgezind, maar toch wat nerveus, op de bus richting boerderij. Wat een pret! Spelen, dieren verzorgen, koeien melken, lekker eten, brood maken, boter toveren, choco maken (en proeven 😊), voetballen, geitjes aaien en nog zo veel meer… Als jullie graag mee willen genieten met ons, klik dan hier!

Kinderkuren 3de trimester

Op onze schoolvrije dag en tijdens de avondopvang zorgt kinderkuren voor Activiteiten.

Ben je benieuwd naar enkele foto's?

Klik hier voor de schoolvrije dag

Klik hier voor de naschoolse activiteiten