Sinterklaas in de Abdijschool

6 december! Alle kinderen van de abdijschool Vlierbeek staan de Sint op te wachten! Zou hij wel komen?

Ja hoor! De Sint en twee van zijn pieten kwamen te voet aan en ging de ganse dag op bezoek bij alle klassen.

Dat was zeer leuk.

2B naar het verkeerspark

Op maandag 5 november trokken de leerlingen van 2B naar het vekeerspark om de verkeersregels voor fietsers in te oefenen. Het werd een zonnige, fijne en vooral leerrijke voormiddag.
Kijken jullie mee?

Yoga voor 2 en 4

Vandaag deden we onder de middag een yogasessie voor het 2de en het 4de leerjaar.
Een rustig en ontspannen moment.

Voor sfeerbeelden klik hier.

De kleine chef

In het kader van Kinderkuren hebben een aantal leerlingen van het eerste en tweede leerjaar een workshop kindercocktails en handhapjes gevolgd, gegeven door De Kleine Chef. Ze hadden er duidelijk zin in.

Kijk maar