Parkour in de turnles 3° en 4°lj

Wall run, precision, strides, speed step en tiktak. Neen geen Engelse les, wel Parkour in de turnles.
De leerlingen van het 3de en 4de kunnen je alles vertellen over deze discipline waarbij hindernissen op een vloeiende en snelle manier worden overwonnen. Ze hebben er veel plezier in!

Jaarthema speltaculair

Samen willen we er een speltaculair schooljaar van maken!

Tijdens deze nieuwe maand gaan we samen bouwen! Met allerlei materialen en met, of zonder, plannetjes gaan we aan de slag.

Bouw jij ook mee?

Sfeerbeelden van de opening vind je hier

3A Natuurmandala's

Met het mooie nazomerweer van de voorbije dagen, trok 3A naar de abdijtuin om daar te gaan knutselen in de natuur. De leerlingen gingen er aan de slag met takjes, noten en blaadjes en bouwden er natuurmandala’s en andere knutsels mee.

Voor sfeerbeelden, klik hier

Veldloop 2019

Alweer een schitterende opkomst!

152 leerlingen zetten hun beste loopbeentje voor en maar liefst 7 medailles haalden we binnen! Knap!

Alle deelnemers, groot en klein, jong en oud(er) verdienen een pluim voor hun deelname, hun inzet, hun aanmoedigingen en schouderklopjes en hun enthousiasme.

Jullie hebben dit fantastisch gedaan!

Voor sfeerbeelden, klik hier

Dag van de sportclub

Hoe kunnen we de dag van de sportclub beter starten, dan met ochtendgymnastiek?