Carnaval 2019

Het is woensdag 27 februari en het is 20 graden buiten! Onder een stralende zon vierden we vandaag carnaval op school. Afsluiten deden we met een stoet. Voor 1 keer moesten we onze jassen niet aandoen en konden de verkleedkleren in volle glorie getoond worden.

Voor sfeerbeelden klik hier

Yoga voor 2 en 4

Vandaag deden we onder de middag een yogasessie voor het 2de en het 4de leerjaar.
Een rustig en ontspannen moment.

Voor sfeerbeelden klik hier.

Sinterklaas in de Abdijschool

6 december! Alle kinderen van de abdijschool Vlierbeek staan de Sint op te wachten! Zou hij wel komen?

Ja hoor! De Sint en twee van zijn pieten kwamen te voet aan en ging de ganse dag op bezoek bij alle klassen.

Dat was zeer leuk.

Scholenvoetbal 4-4

Woensdag 24/10 namen we voor de eerste keer deel aan de scholenvoetbal 4-4.
Er waren veel teams ingeschreven en de sfeer was uitstekend!
De kinderen zetten hun beste (voetbal)beentje voor.
Dit is voor herhaling vatbaar.
Kijken jullie mee naar enkele sfeerbeelden.