Bouw je mee met 5A en 1B?

In oktober zorgen we samen voor SPELTACULAIRE bouwwerken. Samen met onze peter-meterklas gingen we aan de slag met allerlei bouwmaterialen: Lego, Duplo, houten blokken, clics, k’nex, ministeck,... We bouwen de gekste, mooiste, grootste, leukste, origineelste, kortom speltaculairste dingen! Geniet maar mee...

Jaarthema speltaculair

Samen willen we er een speltaculair schooljaar van maken!

Tijdens deze nieuwe maand gaan we samen bouwen! Met allerlei materialen en met, of zonder, plannetjes gaan we aan de slag.

Bouw jij ook mee?

Sfeerbeelden van de opening vind je hier

Dag van de sportclub

Hoe kunnen we de dag van de sportclub beter starten, dan met ochtendgymnastiek?

Veldloop 2019

Alweer een schitterende opkomst!

152 leerlingen zetten hun beste loopbeentje voor en maar liefst 7 medailles haalden we binnen! Knap!

Alle deelnemers, groot en klein, jong en oud(er) verdienen een pluim voor hun deelname, hun inzet, hun aanmoedigingen en schouderklopjes en hun enthousiasme.

Jullie hebben dit fantastisch gedaan!

Voor sfeerbeelden, klik hier

Eerste schooldag

Wat gaat de tijd toch vlug! Het is alweer de eerste schooldag en we zijn er in gesprongen!

Na de bel kwamen de leerlingen van de lagere school samen op de speelplaats om te horen wat het jaarthema voor dit jaar was.

Alleen ....... er kwam geen jaarthema! Die is nog op reis! De onthulling van het jaarthema is voor komende vrijdag gepland omdat we de kleuters en het vierde leerjaar er ook graag bij hebben. Nog even geduld dus.

Toch was het een fijne eerste samenkomst op de speelplaats.

Voor sfeerbeelden, klik hier.