Gezelschapsspelen 1B en 5A

Gezellig? Gezellig was het zeker! Tijdens deze koude, gezellige weken kwamen 1B en 5A twee keer samen om spelletjes te spelen. Samen met hun meter of Peter en enkele vriendjes konden alle kinderen genieten van deze gezellige gezelschapsspelen. Geniet maar met ons mee!

Sinterklaas in de Abdij

Hij komt! Hij komt! En hij is alweer vertrokken!

Naar jaarlijkse gewoonte bracht Sinterklaas onze school een bezoek. Woensdag was hij al in de Liemingen en vrijdag was de Abdij aan de beurt. De druilerige regen zorgde ervoor dat we hem onder het afdak van de oude speelplaats moesten ontvangen in plaats van op straat maar dat was geen probleem voor de Pieten en de Sint.

De hele dag bezochten ze alle klassen en de kinderen hebben hun beste beentje voorgezet. Er waren liedjes, versjes en zelfs een zoektocht naar pakjes. De kinderen waren superflink en er was ook snoep. De Sint heeft er alweer van genoten, en de kinderen ook.

Tot volgend jaar Sinterklaas!

Klik hier om te zien hoe leuk het was!

Jaarthema speltaculair

Samen willen we er een speltaculair schooljaar van maken!

Tijdens deze nieuwe maand gaan we samen bouwen! Met allerlei materialen en met, of zonder, plannetjes gaan we aan de slag.

Bouw jij ook mee?

Sfeerbeelden van de opening vind je hier

Bouw je mee met 5A en 1B?

In oktober zorgen we samen voor SPELTACULAIRE bouwwerken. Samen met onze peter-meterklas gingen we aan de slag met allerlei bouwmaterialen: Lego, Duplo, houten blokken, clics, k’nex, ministeck,... We bouwen de gekste, mooiste, grootste, leukste, origineelste, kortom speltaculairste dingen! Geniet maar mee...

Veldloop 2019

Alweer een schitterende opkomst!

152 leerlingen zetten hun beste loopbeentje voor en maar liefst 7 medailles haalden we binnen! Knap!

Alle deelnemers, groot en klein, jong en oud(er) verdienen een pluim voor hun deelname, hun inzet, hun aanmoedigingen en schouderklopjes en hun enthousiasme.

Jullie hebben dit fantastisch gedaan!

Voor sfeerbeelden, klik hier