Kerstmarkt met het 5de

Dinsdag avond streek Ketnet neer op de kerstmarkt. En het 5de leerjaar was erbij. We genoten van de rappers, 2 helden en Elindo. Het was super gezellig..

Genieten jullie mee?

Sinterklaas in de Abdijschool

6 december! Alle kinderen van de abdijschool Vlierbeek staan de Sint op te wachten! Zou hij wel komen?

Ja hoor! De Sint en twee van zijn pieten kwamen te voet aan en ging de ganse dag op bezoek bij alle klassen.

Dat was zeer leuk.

Hoog bezoek voor de Ketnet koekenbakkers

Vandaag kreeg het 5de leerjaar bezoek van ... een lachend kakske. We moesten door goede vragen te stellen, raden wie er in het pak verstopt zat. Het bleek Elindo te zijn, beter gekend als Jimmy van Ghost Rockers. Hij kwam ons bedanken omdat we zoveel koekjes gemaakt en verkocht hebben voor onze goede doelen. Graag gedaan, Elindo.
Kijken jullie mee?

Yoga voor 1, 5 en 6

Yoga tijdens de middag.
Gisteren was de derde graad aan de beurt en vandaag was het aan het 1ste leerjaar.
Ook deze kinderen konden ontspannen aan de namiddag beginnen.
Enkele sfeerbeelden.