Ontbijt in 5A

Een geslaagd jaar hebben we afgesloten met een geslaagd ontbijt!
Smullen maar.

Voetbaltornooi 3de graad

Naar jaarlijkse gewoonte spelen de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar een voetbaltornooi op de laatste woensdag van het schooljaar.

Ze kijken er altijd bijzonder lang naar uit en eindelijk is het zover. De weergoden waren ons goedgezind en zorgden voor niet al te veel warmte.

Voor het vijfde leerjaar gaat de trofee naar 5A van juf Catherine. In het zesde leerjaar is het de klas van juf Katrien, 6B, die met de trofee gaan lopen.

Proficiat aan alle voetballers!

Voor de foto's, klik hier

Verloren voorwerpen

Vele verloren/gevonden voorwerpen zijn op zoek naar hun baasje.
Help jij mee ze hun weg te vinden?

Klik hier voor een overzicht.

5°lj afvaart van de Dijle

Naar jaarlijkse gewoonte trok het 5de leerjaar er weer op uit om na een fietstocht en een fikse wandeltocht, de Dijle af te varen met een kano. Ondanks het warme weer hebben we ons geweldig goed geamuseerd. Het 5 de zit vol goede peddelaars.

Ster 1 is binnen!

Vandaag was er op school buitenspeeldag. Om de dag goed te starten, begonnen we met een gezamelijke dans op de oude speelplaats.

Met deze dans haalden we onze eerste ster binnen! Nog 4 sterren te gaan.

Voor sfeerbeelden, klik hier

Voor de video van het dansje, klik hier