Kerstmarkt met het 5de

Dinsdag avond streek Ketnet neer op de kerstmarkt. En het 5de leerjaar was erbij. We genoten van de rappers, 2 helden en Elindo. Het was super gezellig..

Genieten jullie mee?

Sinterklaas in de Abdijschool

6 december! Alle kinderen van de abdijschool Vlierbeek staan de Sint op te wachten! Zou hij wel komen?

Ja hoor! De Sint en twee van zijn pieten kwamen te voet aan en ging de ganse dag op bezoek bij alle klassen.

Dat was zeer leuk.

Hoog bezoek voor de Ketnet koekenbakkers

Vandaag kreeg het 5de leerjaar bezoek van ... een lachend kakske. We moesten door goede vragen te stellen, raden wie er in het pak verstopt zat. Het bleek Elindo te zijn, beter gekend als Jimmy van Ghost Rockers. Hij kwam ons bedanken omdat we zoveel koekjes gemaakt en verkocht hebben voor onze goede doelen. Graag gedaan, Elindo.
Kijken jullie mee?

5B op bezoek bij onze peter- meterklas

In de klas maakten we een poppenspel over mol en eekhoorn, die bij elkaar op bezoek gingen. We knutselden stokpoppen en oefenden eerst in onze klas. Daarna trokken we naar onze peterklas, 1B, om daar voor echt publiek 😉 te spelen. We hadden wel een beetje stress maar alles ging goed en het publiek applaudisseerde enthousiast!