Carnaval 2019

Het is woensdag 27 februari en het is 20 graden buiten! Onder een stralende zon vierden we vandaag carnaval op school. Afsluiten deden we met een stoet. Voor 1 keer moesten we onze jassen niet aandoen en konden de verkleedkleren in volle glorie getoond worden.

Voor sfeerbeelden klik hier

klimaatmars

Ook onze leerlingen wouden van zich laten horen voor het klimaat.
Kijk je mee naar enkele sfeerbeelden!

Netbaltornooi 5de leerjaar

Naar jaarlijkse gewoonte speelde het 5de leerjaar in januari een netbaltornooi. We zagen spannende wedstrijden en prachtig samenspel. Goed gedaan allemaal.
Kijken jullie mee?

Kerstmarkt met het 5de

Dinsdag avond streek Ketnet neer op de kerstmarkt. En het 5de leerjaar was erbij. We genoten van de rappers, 2 helden en Elindo. Het was super gezellig..

Genieten jullie mee?