EHBO in 5C

‘Doe het zelf’ was het taalthema. Zelf een spelreglement lezen, zelf een les maken maar ook jezelf kunnen verzorgen is niet onbelangrijk! De mama van juf Evelyn is verpleegster en zij kwam ons de kneepjes van het vak aanleren. Hoe verzorg je een bandwonde? Wat moet je doen bij een verstuiking? Moeten we naar het ziekenhuis bellen voor een snijwonde? En wat moeten we dan allemaal zeggen? 5C is er nu helemaal op voorbereid! Kijk maar mee.

Veldloop

De hevige regen van de voormiddag hield onze lopers niet tegen. Om 13u00 werd het droog en kwam zelfs een waterzonnetje even piepen! Met velen stonden ze enthousiast klaar aan de start, benen ingesmeerd en losgegooid. Jullie hebben het fantastisch gedaan. Proficiat! Kijk maar mee!

1ste schooldag

We zijn gestart!
Voor velen was het een heel leuk weerzien.
Ben je benieuwd naar onze eerste beelden van het nieuwe schooljaar? Kijk dan hier.

1ste lj.-5de lj.: naar het park.

Onder een stralende zon trokken we een hele namiddag naar de speeltuin met onze peter-meterklas van het vijfde leerjaar. Elke jongen en elk meisje van het eerste leerjaar kreeg één (of zelfs twee) meters of peters toegewezen. We leerden elkaar beter kennen door samen naar het park te wandelen en daar te gaan spelen. Het was superleuk!!Kijk maar mee!